DIGI RCS-RDS, anunţ de ULTIMĂ ORĂ care afectează TOŢI ABONAŢII. Schimbări mari pentru TOATĂ LUMEA

DIGI RCS-RDS vine cu schimbări la aplicaţia Digi.Online mai ales în privinţa serviciilor oferite de HBO. Digi.Online va integra, sub o categorie distinctă, cele mai noi producții HBO, iar abonații Digi care au activată extraopțiunea HBO sau MAXPAK se vor putea bucura de cele mai recente și mai de succes producții disponibile HBO GO.

17 sept. 2019, 15:17
DIGI RCS-RDS, anunţ de ULTIMĂ ORĂ care afectează TOŢI ABONAŢII. Schimbări mari pentru TOATĂ LUMEA

Astfel, abonații care își activează extraopțiunea MAXPAK în perioada 17-30 septembrie vor putea beneficia de o lună de gratuitate pentru acest serviciu și pot câștiga un Samsung Galaxy S10.

Digi.Online aduce noutăți și pentru fanii sportului. Abonații care urmăresc transmisiunile Digi Sport vor putea primi notificări din partea aplicației, din data de 23 septembrie, cu privire la ora de începere a meciurilor echipei favorite sau a unor importante competiții din sporturile preferate.

Anunţ MAJOR de la RCS-RDS. Sunt afectaţi toţi abonaţii DIGI

„Noile funcționalități și conținutul îmbunătățit ale Digi.Online sunt răspunsul nostru la modul în care a evoluat, în ultima perioadă, consumul de conținut video prin platformele complexe. Abonații au nevoie de tot mai multă conectivitate pentru că vor să aibă acces oriunde, oricând, la transmisiunile care suscită interes ridicat – competiții sportive europene și internaționale, evenimente majore, precum și conținut de divertisment de cea mai buna calitate”, a declarat Valentin Popoviciu, Vicepreședinte al Consiliului de Administrație al Digi RCS-RDS.