Digi RCS-RDS, ofertă imbatabilă pentru cei care se portează! 50% reducere la abonament timp de jumătate de an

Cel mai mare operator de televiziune, internet și telefonie mobilă din România vine cu o ofertă irezistibilă, dar și beneficii gratuite.

19 nov. 2022, 12:14
Digi RCS-RDS, ofertă imbatabilă pentru cei care se portează! 50% reducere la abonament timp de jumătate de an

Mai exact, cei care doresc să se porteze la Digi vor beneficia de prețuri mici, abonament nelimitat cu minute și internet din plin, începând cu 1,5 euro pe lună. Singura condiție este să portezi cât mai multe numere în rețea.

Portează-te și tu la DIGI, adu-i și pe toți ai tăi – prieteni sau rude – și beneficiați de prețuri mai mici la abonamentul de mobil. Abonamamentul Nelimitat, cu minute și internet din plin, începe de la 1,5 euro pe lună. Mai multe detalii pe digi.ro și în magazinele DIGI”, este anunțul operatorului Digi RCS RDS.

Digi RCS-RDS, ofertă imbatabilă pentru cei care se portează

Astfel, cu cât portezi mai multe numere în rețea, cu atât prețul este mai mic. În plus, ai o reducere de 50%, timp de 6 luni, pentru fiecare abonat portat. Totodată, te bucuri de oferte la toate abonamentele de telefonie mobilă 50% x 6 luni, indiferent ce cel ales.

Citeste si Orange își scumpește abonamentele de la 1 decembrie. Cât va ajunge să coste un abonament

Oferta Optim nelimitat cuprinde net și minute naționale nelimitate, SMS-uri nelimitate în rețeaua DIGI, 3.000 de minute internaționale.

1 număr de telefon portat – abonament în valoare de 2,5 euro/lună (TVA inclus)

2 numere portate  – abonament în valoare de 2 euro/lună (TVA inclus)

3 numere portate – abonament în valoare de 1,75 euro/lună (TVA inclus)

4/5 numere portate – abonament în valoare de 1,5 euro/lună (TVA inclus)

Digi este una dintre cele mai utilizate companii de televiziune, internet și telefonie mobilă din România. Din ce în ce mai multe persoane aleg să semneze diferite contracte cu reprezentanții, deoarece descoperă tot felul de oferte, care mai de care mai interesante