Real Madrid – Barcelona 0-4. Şoc pe „Santiago Bernabeu”, Ancelotti făcut KO de Xavi!

Real Madrid a fost spulebrată de Barcelona, într-un meci din etapa a 29-a din La Liga. Madrilenii rămân lideri detaşaţi, cu 66 de puncte, iar catalanii urcă pe 3, la 12 puncte în urmă cu un meci mai puţin disputat.

20 mart. 2022, 23:59
Real Madrid – Barcelona 0-4. Şoc pe „Santiago Bernabeu”, Ancelotti făcut KO de Xavi!
DIGI SPORT LIVE Real Madrid - Barcelona STREAM ONLINE VIDEO. Episodul 242 din "El Clasico"

Real Madrid – Barcelona 0-4 UPDATE: Barcelona a demolat-o pe Real Madrid, cu golurile lui Aubameyang 29, 53, Araujo 38 şi Ferran Torres 37! 

DIGI SPORT LIVE Real Madrid – Barcelona STREAM ONLINE VIDEO. Partida de pe „Santiago Bernabeu” va consemna al 242-lea duel oficial dintre Real Madrid și Barcelona. În tur, gruparea „blanco” s-a impus cu 2-1 pe „Camp Nou”.

Echipele de start:

REAL MADRID: Courtois – Dani Carvajal, Militao, Alaba, Nacho – Valverde, Casemiro, Kroos, Modric – Vini Jr, Rodrygo. ANTRENOR: Carlo Ancelotti.

BARCELONA: Ter Stegen – Araujo, Eric Garcia, Pique, Jordi Alba – F. de Jong, Sergio, Pedri – Dembele, Aubameyang, Ferran Torres. ANTRENOR: Xavi.

Stadion: Santiago Bernabeu (Madrid). Arbitru: Juan Martinez Munuera.

DIGI SPORT LIVE Real Madrid – Barcelona STREAM ONLINE VIDEO. Episodul 242 din „El Clasico”

Real Madrid începe partida din fotoliul de lider al La Liga, cu 66 de puncte, la 10 lungimi în fața ocupantei locului secund, FC Sevilla, și la 15 puncte diferență de Barcelona, clasată pe poziția a patra, dar care are și un meci mai puțin disputat. Cu cinci victorii în ultimele cinci jocuri oficiale, „albii” au un moral foarte bun, iar catalanii, la rândul lor, traversează o perioadă excelentă, cu 11 meciuri fără înfrângere, dintre care opt au fost succese!

Liga Campionilor 2022: Chelsea – Real Madrid, derby-ul sferturilor de finală

„Identitatea Barcelonei nu s-a schimbat. Este o echipă cu un stil foarte clar și Xavi îl întruchipează perfect. Barcelona s-a îmbunătățit mult, este într-o dinamică bună. Părerea mea este că se descurcă foarte bine”, a spus Carlo Ancelotti, înainte de Real Madrid – Barcelona. „Suntem într-un moment bun, nu am mai pierdut un joc de multă vreme, dar mergem pe „Santiago Bernabeu” și știm cât de dificil ne va fi. De asemenea, vom merge cu intenția de a a face un joc cât mai bun”, a replicat Xavi.

O nouă lovitură pentru Rusia! Decizie radicală luată de Tribunalul de la Lausanne

Karim Benzema, amrele absent, este golgheterul campionatului, cu 22 de reușite, urmat de Vini Jr, cu 14. De partea cealaltă, Memphis Depay este cel mai bun marcator din lotul Barcelonei, cu 10 goluri.

Echipe probabile:

Real Madrid: Courtois – Dani Carvajal, Militao, Alaba, Nacho – Kroos, Casemiro, Modric – Asensio, Isco, Vini Jr. Antrenor: Carlo Ancelotti.

Barcelona: Ter Stegen – Dani Alves, Pique, E. Garcia, Jordi Alba – Pedri, Sergio, F. de Jong – Dembele, Aubameyang, Ferran Torres. Antrenor: Xavi Hernandez.