DIGI SPORT LIVE: Steaua – Concordia şi Gaz Metan – ASA Tg. Mures LIVE ONLINE

DIGI SPORT LIVE: Steaua - Concordia şi Gaz Metan - ASA Tg. Mures LIVE ONLINE

10 mai 2015, 14:41
DIGI SPORT LIVE: Steaua – Concordia şi Gaz Metan – ASA Tg. Mures LIVE ONLINE

DIGI SPORT LIVE: Steaua – Concordia şi Gaz Metan – ASA Tg. Mures LIVE ONLINE. Steaua trebuie să câştige cu Chiajna dacă vrea să rămână în cursa pentru titlu. Ar fi prima victorie de pe teren propriu, după trei înfrângeri consecutive, iar „roş-albaştrii” sunt favoriţi: n-au înregistrat niciun eşec până acum în faţa Concordiei.

Meciul dintre Steaua şi Concordia se joacă astăzi, de la ora 21:00, şi va fi transmis în direct pe Digi Sport 1. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro

„Fiecare meci e o finală până la sfârşitul campionatului. Chiar dacă nu jucăm cu echipele de pe primele locuri, sunt echipe care luptă la retrogradare şi, din această cauză, vor fi meciuri destul de grele”, a declarat Alin Toşca.

Deşi s-au încurcat pe final şi au pierdut primul loc în favoarea celor de la Târgu Mureş, steliştii sunt convinşi că vor sărbători cel de-al treilea titlu consecutiv. Sunt la două puncte de lider, cu patru etape înainte de final.

De partea cealaltă, Concordia are şi ea nevoie de puncte. Luptă pentru evitarea retrogradării şi e pe locul 11, la 3 lungimi de primul loc care duce spre matineu.

Echipele probabile:

Steaua (4-2-3-1): Arlauskis – Râpă, Varela, Toşca, Guilherme – Prepeliţă, Breeveld – Popa, Stanciu, Tănase – Chipciu

Concordia (4-2-3-1): Matache – Vagner, Maftei, Bagaric, Muşat – Stan, Boldrin – Purece, Serediuc, Cristea – Pena

DIGI SPORT LIVE: Steaua – Concordia şi Gaz Metan – ASA Tg. Mures LIVE ONLINE Duminică, de la ora 18:30, ASA Târgu Mureș o întâlnește la Mediaș pe Gaz Metan, iar misiunea echipei lui Ciobotariu nu este deloc una ușoară.

Gaz Metan este pe locul 13 și speră să obțină trei puncte vitale în lupta pentru evitarea retrogradării, în timp ce formația din Târgu Mureș nu se poate baza pe trei titulari în meciul de sâmbătă: Marius Constantin și Laszlo Sepsi sunt suspendați, în timp ce Ousmane N’Doye este accidentat.

Cu toate acestea, Liviu Ciobotariu mizează pe moralul excelent al elevilor săi și speră să obțină o nouă victorie în deplasare, după succesul obținut pe terenul Stelei, scor 1-0.

„Este clar faptul că vom întâlni o echipă care se află în zona fierbinte a clasamentului, o echipă care se luptă pentru evitarea retrogradării, suntem conştienţi că ne aşteaptă o partidă grea. Din punctul nostru de vedere, avem un moral foarte bun, suntem pregătiţi din toate punctele pentru acest joc.

Ne dorim foarte mult să obţinem cele trei puncte, bineînţeles combinate cu un joc pe măsura aşteptărilor. Poate că ne gândim (la UEFA Champions League, n.n.), poate că sperăm, poate că visăm, dar sunt patru jocuri de disputat, pentru ambele formaţii (ASA şi Steaua, n.n.). Şi pentru noi şi pentru Steaua programul este destul de greu”, a spus Liviu Ciobotariu, într-o conferință de presă.