DIGI SPORT LIVE VIDEO HALEP – VONDROUSOVA ONLINE STREAMING 2-6, 6-3, 6-2. Meci inedit la Indian Wells 2019

DIGI SPORT LIVE VIDEO HALEP - VONDROUSOVA ONLINE STREAMING. Simona Halep evoluează, marţi, cu Marketa Vondrousova, în optimile de finală ale turneului de la Indian Wells. Meciul este live pe RomaniaTV.net.

12 mart. 2019, 17:14
DIGI SPORT LIVE VIDEO HALEP – VONDROUSOVA ONLINE STREAMING 2-6, 6-3, 6-2. Meci inedit la Indian Wells 2019

Simona Halep a făcut, marţi, unul dintre cele mai slabe seturi de început de meci din acest an, în care nu a reuşit să-şi fructifice niciodată serviciul. Statistica arată o proporţie foarte bună de reuşită a primului, de 74 la sută (67 la sută – Vondrousova), dar serviciul româncei nu a produs niciun prejudiciu adversarei şi nici nu s-a apropiat la minge de ghem (doar 29 la sută de puncte obţinute cu primul intrat). Vondrousova are un mix interesant de lovituri, stăpânind şi scurta şi lobul. În plus, sportiva cehă alternează foarte bine marginile pe care le ţinteşte şi accelerează incredibil jocul în anumite momente. Dar are şi un amestec de lovituri entuziasmante cu greşeli neaşteptate. Cu toate acestea, nu se poate spune că a existat o presiune sufocantă pe Simona Halep. Ca de obicei, fostul lider WTA a stat mai bine în schimburile lungi, pentru că Vondrousova îşi pierde răbdarea şi caută să încheie punctul, greşind nu de puţine ori (14 erori neforţate şi 7 lovituri câştigătoare). Când jocul a curs cu puncte scurte, cea care a greşit a fost Halep (10-2). 

Astfel, setul s-a încheiat cu 6-2 pentru jucătoarea cehă, după 30 de minute de joc şi după ce românca a reuşit rebreak-uri în ghemul al doilea şi al patrulea.

Lucrurile s-au schimbat în setul secund, mai ales în urma dereglării jocului Marketei Vondrousova. Risipa şi-a făcut loc în evoluţia jucătoarei de 19 ani, care nu a mai reuşit să returneze atât de bine, dar nu este mai puţin adevărat că şi Simona Halep şi-a ridicat nivelul prestaţiei, mai ales prin reducerea numărului de erori neforţate (5 Halep, faţă de 19 Vondrousova – 1 lovitură câştigătoare românca, respectiv 7). De servit, Halep nu a servit mai bine, dacă luăm statistica – 48 la sută reuşită a primului, dar sută la sută puncte reuşite cu al doilea (58-71 rivala). Însă Simona Halep nu şi-a mai pierdut serviciul, a reuşit break-ul la 2-1 şi l-a păstrat până la final, impunându-se cu 6-3, după 66 de minute de joc.

Decisivul a început cu o luptă acerbă, cu schimburi lungi şi efort epuizant al ambelor jucătoare. Simona Halep a avut iniţiativa, însă a cedat uşor, uşor, nereuşind nici în acest set să-şi fructifice serviciul. Vondrousova a fost sportiva mai proaspătă şi şi-a corectat subit precizia loviturilor. Jucătoarea de pe locul 61 mondial a arătat o defensivă impenetrabilă, pe lângă fumosul joc ofensiv din primul set, obţinând cea mai importantă victorie a carierei.

Halep a reuşit break-ul în ghemul întâi, dar a pierdut apoi cinci ghemuri la rând. Românca a mai făcut un break la 1-5, dar s-a inclinat în cele din urmă cu 2-6, după o oră şi 40 de minute.

În faza următoare, Vondrousova va evolua cu Elina Svitolina din Ucraina, locul 6 WTA, sau cu australianca Ashleigh Barty, locul 12 WTA.

Calificarea în optimi este recompensată cu un premiu de 91.205 dolari şi cu 120 de puncte WTA.

Simona Halep a jucat anul trecut în semifinale la Indian Wells, fază în care a fost întrecută de japoneza Naomi Osaka, scor 6-3, 6-0. Jucătoarea română a câştigat ediţia din 2015 a competiţiei americane.

Simona Halep va merge în continuare la Miami, unde săptămâna viitoare va începe un alt turneu Premier Mandatory.

DIGI SPORT LIVE VIDEO HALEP – VONDROUSOVA ONLINE STREAMING. Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, va evolua, marţi, după ora 21.30, cu Marketa Vondrousova din Cehia, locul 61 WTA, în optimile de finală ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells.

SIMONA HALEP – MARKETA VONDROUSOVA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT

Partida este a doua de pe terenul 2, după întâlnirea dintre Kei Nishikori şi Hubert Hurkacz, de pe tabloul masculin, care începe la ora 20.00.

Tot marţi, perechea Raluca Olaru/ Darija Jurak (România/Croaţia) va juca împotriva cuplului Gabriela Dabrowski / Yifan Xu (Canada/China), cap de serie numărul 5, în sferturile de finală ale probei de dublu feminin. Meciul este pe terenul 6, de la ora 23.00.

Miercuri dimineaţă, echipa Horia Tecău / Jean Julien Rojer (România/Olanda) va evolua cu cu perechea Novak Djokovici / Fabio Fognini (Serbia/Italia), tot în sferturi, la dublu masculin. Partida este ultima de pe terenul 3, după patru meciuri de simplu masculin.

DIGI SPORT LIVE VIDEO HALEP – VONDROUSOVA ONLINE STREAMING. Naomi Osaka, în optimi la Indian Wells. Halep trebuie să câştige turneul pentru a o depăşi pe japoneză

Jucătoarea japoneză Naomi Osaka, locul I WTA, a învins-o, luni, cu scorul de 6-4, 6-2, pe americanca Danielle Collins, locul 25 WTA, calificându-se în optimile de finală ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, la care este deţinătoarea trofeului.

Osaka s-a impus după un meci de o oră şi 22 minute şi va evolua în manşa următoare cu elveţianca Belinda Bencic, locul 23 WTA, care a întrecut-o, tot cu scorul de 6-4, 6-2, pe rusoaica Ekaterina Alexandrova, locul 59 WTA, după 67 de minute de joc.

În urma rezultatului înregistrat de Osaka, ea devine greu de coborât de pe prima poziţie a clasamentului WTA, după acest turneu. Numai Simona Halep o poate întrece şi numai dacă va câştiga competiţia californiană. Osaka îşi va păstra locul I mondial dacă va ajunge în finală. 

Halep, locul 2 WTA, şi Osaka se pot întâlni doar în ultimul act. În acest moment, jucătoarea română este pe lcoul 3 WTA, în clasamentul „live”. Ea are nevoie de o victorie, marţi, cu Marketa Vondrousova, pentru a reveni pe poziţia secundă.

SIMONA HALEP – MARKETA VONDROUSOVA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT. Simona Halep s-a calificat în optimile Indian Wells, după ce a eliminat-o pe Kateryna Kozlova, scor 7-6, 7-5 și o va întâlni pe Marketa Vondrousova.