DIGI SPORT LIVE VIDEO ONLINE STREAMING FCSB – CSU CRAIOVA: 2-0 Derby pentru titlu. LIVE SCORE

FCSB va întâlni luni, de la ora 20:45, pe CS Universitatea Craiova, în play-off-ul Ligii 1. Meciul va avea loc pe Arena Națională, iar LIVE SCORE va fi transmis pe RomaniaTV.net.

09 apr. 2018, 16:46
DIGI SPORT LIVE VIDEO ONLINE STREAMING FCSB – CSU CRAIOVA: 2-0 Derby pentru titlu. LIVE SCORE

DIGI SPORT LIVE VIDEO ONLINE STREAMING FCSB – CSU CRAIOVA . FCSB se află pe primul loc al clasamentului, cu 35 de puncte, tot atâtea cât are şi CFR Cluj, a doua clasată, în timp ce oltenii completează podiumul Ligii I, cu 31 de puncte.

GOOOOL, 2-0, Tănase marhează din penalty, după un fault asupra lui Teixeira.

GOOOOOL, 1-0 FCSB! Roş-albaştrii au deschis scorul prin Marko Momcilovic. 

DIGI SPORT LIVE VIDEO ONLINE STREAMING FCSB – CSU CRAIOVA 

FCSB – Craiova Echipe

FCSB (4-2-3-1): Bălgrădean – Benzar, Planic, Momcilovic, Morais – Nedelcu, Ov. Popescu – Man, Budescu, Fl. Tănase – Alibec

Craiova (3-4-3): Mitrovic – Popa, Kelic, Tiago – Martic, Mateiu, Zlatinski – Bancu – Burlacu, Băluță, Mitriță

FCSB – CSU CRAIOVA.  Echipa lui  Dică are șansa de a se distanța în fruntea clasamentului, după ce CFR a pierdut două puncte importante la finalul meciului cu Astra (1-1). În cazul în care roș-albaștrii se impun în fața Craiovei, vor avea un avantaj de două puncte în fața ardelenilor, cu șase meciuri rămase de disputat în play-off.

De partea cealaltă, în cazul unui succes, oltenii vor acumula 34 de puncte și ar arunca în aer finalul sezonului. În acest caz, podiumul ar fi format din CFR (36 de puncte), FCSB (35 de puncte) și Craiova (34 de puncte).

Universitatea Craiova nu a mai câștigat din ’89, în deplasare, la Steaua