DIGI SPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP – EUGENIE BOUCHARD ONLINE STREAMING: 7-6, 6-4

DIGI SPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP - EUGENIE BOUCHARD ONLINE STREAMING. Simona Halep - Eugenie Bouchard LIVE VIDEO. Simona Halep va debuta la ediţia din 2019 a turneului de la Dubai împotriva lui Eugenie Bouchard. Partida din turul 2 al competiţiei se va disputa azi, în jurul orei 13:00, în direct pe Digi Sport 1.

RomaniaTV.net
19 feb. 2019, 10:48
DIGI SPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP – EUGENIE BOUCHARD ONLINE STREAMING: 7-6, 6-4

DIGI SPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP – EUGENIE BOUCHARD ONLINE STREAMING. UPDATE 11:15: Programată inițial în jurul orei 12:00, partida Simona Halep – Eugenie Bouchard are șanse mari să înceapă după ora 13:00. Meciul Siniakova – Kvitova a intrat în decisiv, iar după acest duel urmează partida Jabeur – Svitolina și abia apoi meciul Simonei. Între timp, Simona se antrenează pe unul din terenurile din apropiere.

DIGI SPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP – EUGENIE BOUCHARD ONLINE STREAMING.

SIMONA HALEP – EUGENIE BOUCHARD 6-4 în al doilea set

SIMONA HALEP – EUGENIE BOUCHARD 7-6, românca se impune greu, în tie-break, în primul set.

Halep, locul 2 mondial şi cap de serie numărul 3, va evolua direct în turul doi la turneul de la Dubai, care are premii de aproape 3 milioane de euro. Canadianca Bouchard este beneficiara unui wild card şi locul 80 mondial, iar în primul tur a trecut fără mari emoţii de Vera Lapko, scor 6-3, 6-4.

DIGI SPORT LIVE VIDEO Simona Halep – Eugenie Bouchard LIVE VIDEO. Duel de tristă amintire în semifinalele Wimbledon 2014

Simona Halep o conduce pe Eugenie Bouchard la capitolul întâlniri directe, cu 3-1, dar românca de 27 de ani a pierdut cel mai important duel. În 2014, cele două s-au întâlnit în semifinalele de la Wimbledon.

Atunci, Genie s-a impus cu 7-6, 6-2, dar evoluţia jocului sportivei noastre a fost influenţată de o accidentare. Simona s-a accidentat la gleznă în al patrulea game al setului inaugural. La prima minge de break de care a beneficiat Bouchard, românca a alunecat pe iarbă, dar i s-a blocat piciorul și i s-a întors glezna.

Pe teren a apărut medical turneului, care i-a aplicat un bandaj serios la glezna afectată. Simona a continuat partida, dar a fost evident că nu poate alerga și nici nu poate pune prea multă forță în piciorul stâng, cel de sprijin pentru ea. Astfel, adversara ei a profitat şi a ajuns în finală.

De atunci, Simona nu i-a mai cedat lui Bouchard niciun set. Românca a câştigat următoarele două meciuri, 6-2, 6-3 la Turneul Campioanelor 2014 şi 6-2, 6-2, în turul secund de la Australian Open 2018. Prima întâlnire dintre cele două avea loc la India Wells 2014 şi „Simo” se impunea cu 6-2, 1-6, 6-4.

DIGI SPORT LIVE VIDEO Simona Halep – Eugenie Bouchard LIVE VIDEO. Genie, impresionată de Simona

În conferinţa de presă premergătoare partidei, canadianca a vorbit despre atu-urile campioanei noastre. Deşi a obţinut cea mai mare victorie a carierei sale în faţa Simonei, în semifinala de la Wimbledon, Bouchard se înclină în faţa învingătoarei de la Roland Garros. Deşi românca nu deţine fizicul necesar marii performanţe, compensează cu deplasarea şi cu voinţa nemaiîntâlnită.

„I-aţi văzut picioarele? Nu este totul despre înălţime în tenis. Ea e un perete, un perete agresiv. Îmi aduc aminte că am văzut finala de la Roland Garros de anul trecut şi chiar m-a inspirat. Poate ajunge la fiecare minge şi poate inventa ceva nou de fiecare dată. Câteodată, când e în mare dificultate, are lovituri chiar mai bune. Este ceea ce am observat din meciurile directe pe care le-am avut cu Halep”, a declarat Bouchard într-o conferință de presă.

De partea cealaltă, Halep a vorbit şi ea despre turneul de la Dubai, acolo unde ajunge după competiţia de la Doha, unde a disputat finala.

„Nivelul meu este foarte ridicat acum, încrederea la fel, mă simt minunat pe teren, sunt gata să lupt la fiecare meci şi am încredere în şansele mele de fiecare dată când joc. E un moment bun şi mă bucur de el” a dezvăluit Simona Halep înainte de startul turneului WTA de la Dubai, care va fi ÎN DIRECT la Digi Sport.

DIGI SPORT LIVE VIDEO Simona Halep – Eugenie Bouchard LIVE VIDEO. Românca, fără antrenor la Dubai

Perioada de probă dintre Simona Halep şi Thierry van Cleemput s-a încheiat. Marea noastră campioană a decis să nu continue cu antrenorul belgian, cei doi nereuşind să comunice eficient.

„Am încercat pentru o perioadă şi s-a încheiat. Am decis să punem stop din moment ce nu ne potrivim. Este o persoană bună, un om foarte amabil, dar pe terenul de tenis nu există chimie între noi. Rămânem prieteni, e un om foarte bun”, a spus Halep, potrivit WTA Insider.

Faptul că între doi nu există o legătură foarte puternică a fost evident la turneul de la Doha, unde Simona a jucat finala. Deși a trecut prin momente dificile, Simona nu l-a chemat la on court coaching pe Thierry van Cleemput.

În timpul partidei cu Elina Svitolina, Thierry van Cleemput a fost surprins cum îi transmite mesaje de încurajare Simonei Halep, dar nu a coborât niciodată pe teren. Van Cleemput a urmărit partida Simonei din lojă, alături de ceilalți membri din staff, iar într-un interviu acordat ÎN EXCLUSIVITATE pentru Digi Sport, fostul lider WTA a explicat de ce nu a solicitat „on court coaching”.

„Nici nu am semnat pentru antrenor. Am hotărât acest lucru împreună și prefer să rămân așa. Ne cunoaştem de puţin timp și este destul de greu. Vom vedea cum va decurge colaborarea, dar nu este deloc ușor” a declarat Simona Halep, ÎN EXCLUSIVITATE pentru Digi Sport.

DIGI SPORT LIVE VIDEO: Simona Halep – Eugenie Bouchard Live Stream Online TV pe Digi Sport

Meciul Simona Halep – Eugenie Bouchard se va disputa la Dubai marţi, 19 februarie, al treilea meci de pe terenul central, și va lua startul în jurul orei 13:00/13:30, ora României (după Siniakova-Kvitova și Jabeur-Svitolina) și va fi transmis în direct pe Digi Sport 1. Întâlnirea va fi în format LIVE VIDEO și LIVE TEXTpe RomaniaTV.net, la fel ca și cele mai importante momente ale meciului din turul secund din cadrul turneului de la Dubai.

După un prim tur liber, Simona Halep o va întâlni în turul secund pe Eugenie Bouchard, beneficiara unui wild card, care a învins-o în minimul de seturi pe Vera Lapko (Belarus, 60 WTA), scor 6-3, 6-4, după o oră și 22 de minute. De-a lungul timpului, Halep și Bouchard s-au întâlnit de patru ori, scorul fiind 3-1 pentru Simona. Ultima confruntare a avut loc anul trecut, în turul doi de la Australian Open. Jucătoarea noastră a obținut o victorie clară, scor 6-2, 6-2.

DIGI SPORT LIVE VIDEO: Urmărește Online meciul Simonei Halep de la Dubai pe RomaniaTV.net

Simona Halep o conduce cu 3-1 pe Eugenie Bouchard în meciurile directe, dar jucătoarea din Canada s-a impus în primul lor meci direct, în semifinala de la Wimbledon, în 2014. Atunci, Genie obţinea cel mai bun rezultat al ei, atingând finala unui turneu major. În ultimul act al turneului londonez, Eugenie Bouchard a cedat în faţa cehoaicei Petra Kvitova.

Pentru meciul cu Eugenie Bouchard, Simona Halep este considerată mare favorită având o cotă la victorie de 1,22 față de 4,30 cât are canadianca. Bookmakerii oferă o cotă de 1,35 pentru un succes al româncei în două seturi, faţă de 7,00 ca Bouchard să se impună în decisiv și de 4,00 să se ajungă în tie-break într-unul dintre seturi.