FCSB – MIOVENI 3-0. Echipa lui Becali, lovită de Covid şi fără sponsor pe tricou, se impune la scor

Formaţia FCSB a învins, sâmbătă seară, la Buzău, cu scorul de 3-0, echipa CS Mioveni, într-un meci din etapa a XII-a a Ligii 1.

16 oct. 2021, 20:59
FCSB – MIOVENI 3-0. Echipa lui Becali, lovită de Covid şi fără sponsor pe tricou, se impune la scor

FCSB – MIOVENI 3-0. Cu un lot decimat și cu doar două rezerve pe bancă, FCSB a supraviețuit testului cu CS Mioveni de la Buzău. „Ajutați” și de fostul coleg Buziuc, eliminat în prima repriză la oaspeți, roș-albaștrii au tranșat partida după pauză (3-0).

FCSB a ratat numeroase ocazii mari de goluri, având şi o bară, prin Keşeru (55). De remarcat că argeşenii au evoluat în repriza secundă în zece oameni, după ce Alexandru Buziuc (ex-FCSB) a primit al doilea cartonaş galben în min. 45+1.

FCSB a reuşit a cincea sa victorie consecutivă, primind un singur gol. CS Mioveni nu are nicio victorie în ultimele şase etape, două egaluri şi patru eşecuri.

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a declarat, sâmbătă seară, după meciul cu CS Mioveni, scor 3-0, că jucătorii echipei bucureştene vor face noi teste covid-19 duminică şi că speră să nu apară alte cazuri de infectare. El a menţionat că este de părere că este mai periculos un om vaccinat care nu este testat decât unul nevaccinat testat negativ.

Stoica a mai precizat că la FCSB s-au luat toate măsurile pentru evitarea propagării coronavirusului. “Nu e un rezultat surpriză. Dar se putea întâmpla o accidentare. Am avut încredere că va ieşi bine. Mâine avem testarea jucătorilor. Să vedem, nu cumva să mai avem vreun caz, pentru că periclităm şi starea de sănătate a celorlalţi. Sunt asimptomatici. Am citit că să se ia măsuri. Ce măsuri să se ia? Oricine vine trebuie să vadă în ce condiţii se lucrează la noi. Avem o bază ca afară, fiecare jucător în camera lui. Cu măşti toată lumea. Ne temem, nu pentru băieţi, că se negativează repede, dar avem şi noi colaboratori care au trecut de 60 de ani. Noi la momentul ăsta avem 13 jucători şi mâine teste. Noi la 3-0 dacă am fi vrut să nu jucăm, să facem o chestie incorectă, am fi putut să îi spunem lui Radunovici să ia al patrulea cartonaş şi nu jucam cu Viitorul. Dar nu vrem să facem acest lucru. Ne-am luat absolut toate măsurile, am stat în hotel în single-uri, am stat în cantonament în single-uri. Gigi a spus nu se vaccinează el. El niciodată n-a spus vreunui jucăto: nu te vaccina. Eu cred cu convingere că este mai periculos un om vaccinat netestat decât un om nevaccinat testat negativ. Ar trebui şi cei care conduc ţara asta să bage la cap. Vaccinaţi, nevaccinaţi trebuie să ne testăm. Nu facem asta, faceo o greşeală mare şi oamenii mor”, a spus Stoica la Digi Sport.

FCSB – MIOVENI LIVE VIDEO DIGI SPORT ONLINE 

Min. 70:  3-0, „Lunetistul” Keşeru marchează golul serii, cu un şut imparabil la vinclu.

Min. 65: 2-0, Dumiter marchează al doilea gol al FCSB

Min. 56: 1-0, Tănase deschide scorul

Min. 45: FCSB – Mioveni 0-0 la pauză, dar oaspeţii vor juca din min 46 în inferioritate numerică după ce Buziuc a luat cartonaş roşu.

La meciul cu CS Mioveni, FCSB a intrat pentru prima oară pe teren fără logo-ul City Insurance pe fața tricourilor de joc. FCSB și City Insurance ar fi trebuit să mai colaboreze cel puțin până în 2025, conform contractului, iar compania urma să achite 1.5 milioane de euro în fiecare sezon.

 

FCSB – CS Mioveni LIVE VIDEO, 20:30, Digi Sport 1 | Echipele de start, FCSB are doar două rezerve

FCSB – CS Mioveni: echipele de start
FCSB: A. Vlad – Haruț, Vinicius, Miron, Radunovic – Olaru, Perianu, Fl. Tănase – I. Stoica, Keșeru, Dumiter
REZERVE: Târnovanu, Musi
ANTRENOR: Edward Iordănescu

CS MIOVENI: I. Popescu – Garutti, Scarlatache, Burnea – Oancea, Dat, Vereș, Dumitriu, Buziuc – A. Cristea, Rusu
REZERVE: Sima, Al. Iacob, Cierpka, Panait, Balaur, Șerbănică, Rădescu, Ciucureanu, Blănaru
ANTRENOR: Alexandru Pelici

DIGI SPORT ONLINE FCSB – MIOVENI LIVE VIDEO: În săptămâna premergătoare meciului cu CS Mioveni, Cătălin Straton, Iulian Cristea, Sorin Șerban, Răzvan Oaidă și Andrei Cordea au fost depistați pozitiv. În plus, Constantin Budescu și Adrian Șut au acuzat simptome și au fost izolați, iar Edi Iordănescu și colaboratorii săi, inclusiv Mihai Pintilii, au fost infectați și ei cu virusul asiatic.
Asta nu e tot! AS.ro anunță că ultimii doi jucători de la vicecampioana României depistați cu COVID-19 sunt Valentin Crețu și Valentin Gheorghe, doi fotbaliști importanți din lotul formației roș-albastre.

DIGI SPORT ONLINE FCSB – MIOVENI LIVE VIDEO: Becali despre vaccinare: Nu sunt stăpân de sclavi, fiecare face ce vrea / Cordea a venit pozitiv de la echipa naţională

Gigi Becali a declarat, joi seară, la Digi Sport, că Andrei Cordea s-a întors la FCSB de la echipa naţională infectat cu coronavirus. Becali a menţionat că nu vrea să facă propagandă antivaccinare, însă el nu se vaccinează.

“Eu nu sunt stăpân de sclavi, fiecare face ce vrea, eu nu pot să-i oblig! Jucătorii mi-au cerut părerea! Am spus eu la televizor că decât să mă vaccinez, mai bine primesc un glonţ în cap. Nu vreau să fac propagandă anti-vaccin. Oamenii fac ce vor, dar au înţeles că eu nu mă vaccinez. Nu există nicăieri, nu te poate obliga nimeni să-ţi bagi o substanţă în corp. Stau singur în casă, stau singur în pădure, bă, împuşcaţi-mă! Treaba lor, să facă ce vor (n.r în NBA). Cordea a venit pozitiv de la echipa naţională. I-am făcut test PCR şi a ieşit pozitiv. Dacă cei care au vaccin nu sunt testaţi şi joacă, iar cineva se îmbolnăveşte şi moare, cine răspunde? Cei nevaccinaţi sunt testaţi!”, a afirmat Gigi Becali.

Gigi Becali îi amenință cu plângeri penale pe Iorgulescu și Burleanu. „O să avem un nou caz Ekeng! Îi omorâți pe fotbaliști!”
Conducerea clubului CS Mioveni are temeri înaintea partidei cu FCSB, din cauza focarului de coronavirus apărut în lotul condus de Edi Iordănescu. 

Alți doi fotbaliști de la FCSB au fost depistați pozitiv cu COVID-19, chiar în ziua meciului cu CS Mioveni, programat la Buzău, din etapa 12 a Ligii 1. Jucătorii în cauză ar fi mijlocașul de bandă Valentin Gheorghe și fundașul dreapta Valentin Crețu. Astfel, numărul de indisponibili ajunge la 14!

În tabăra Mioveniului, unde fotbaliștii sunt vaccinați în proporție de apoximativ 50%, nu există niciun caz pozitiv. Dumitru Olteanu, președintele Consiliului Director al clubului argeșean, admite că există anumite temeri înaintea partidei, dar nu au ce face.

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, anunțase seara trecută că vicecampioana are doar 15 jucători apți pentru meciul cu CS Mioveni, dintre care 4 care se pliază regulii U21. Acum, odată cu noile vești, rămân doar 13!

În plus, antrenorul principal Edi Iordănescu și alți 4 membri ai staff-ului tehnic au contractat, de asemenea, boala. Singurii oameni din staff care pot sta pe bancă la meciul din această seară, de la Buzău, sunt antrenorul de portari Eugen Nae, managerul general Mihai Stoica și preparatorul fizic Thomas Neubert.

Cum ar putea arăta FCSB cu CS Mioveni: 99. Vlad – 6. Haruț, 4. A. Miron, 55. Vinicius, 33. Radunovic – 27. Olaru, 25. Perianu, 10. Fl. Tănase – 19. I. Stoica, 28. Keșeru, 30. Musi

Iordănescu: Îi rog pe reprezentanţii mass media să nu mai folosească numele meu în diferite speculaţii

Antrenorul FCSB, Edward Iordănescu, roagă mass-media să nu-i mai folosească numele în speculaţii legate de viitorul selecţioner, după ce Mirel Rădoi şi-a anunţat plecarea de la echipa naţională.

„Salut. Ultimele mele declaraţii vizavi de orice subiect din fotbal au fost făcute cu o zi înaintea partidei România – Armenia şi înainte să fiu depistat cu Covid-19. Începând de luni m-am izolat. Nu am vorbit cu nimeni din presă şi nici nu pot să o fac în perioada următoare. Îi rog pe reprezentanţii mass media să mă înţeleagă şi să-mi respecte decizia, iar numele meu să nu mai fie folosit în diferite speculaţii. Ne vom auzi/vedea din nou la prima conferinţă de presă la care voi putea participa, care va avea loc peste cel puţin două săptămâni si atunci vor avea parte de deschiderea mea totală pentru a clarifica orice informaţie, aşa cum am făcut de fiecare dată. Am încredere necondiţionată în colegii mei care se ocupă de echipă, am încredere totală în băieţi, în profesionalismul lor şi valoarea lor şi fac apel la suporterii noştri să meargă în număr cât mai mare la meci, indiferent ca sunt din Buzău, că vin din Bucureşti sau alte zone. Echipa are nevoie mare de sprijinul vostru!! Sanatate maxima tuturor!!”, a scris Iordănescu, pe Facebook.

Edi Iordănescu va lipsi de la meciul pe care FCSB îl va disputa, sâmbătă, de la ora 20.30, pe teren propriu, la Buzău, cu CS Mioveni, în etapa a XII-a a Ligii I.