Gigi Becali despre vaccinare. „Nu sunt stăpân de sclavi, fiecare face ce vrea, dar eu nu mă vaccinez!”

Gigi Becali a declarat că nu vrea să facă propagandă antivaccinare, însă el nu se vaccinează. Reacţia a venit după ce la FCSB a izbucnit una adevărat focar de Covid-19!

14 oct. 2021, 22:41
Gigi Becali despre vaccinare. „Nu sunt stăpân de sclavi, fiecare face ce vrea, dar eu nu mă vaccinez!”

Gigi Becali despre vaccinare. Gigi Becali a declarat că nu vrea să facă propagandă antivaccinare, însă el nu se vaccinează. Reacţia a venit după ce la FCSB a izbucnit una adevărat focar de Covid-19!

Gigi Becali despre vaccinare. „Nu sunt stăpân de sclavi, fiecare face ce vrea, dar eu nu mă vaccinez!”

„Eu nu sunt stăpân de sclavi, fiecare face ce vrea, eu nu pot să-i oblig! Jucătorii mi-au cerut părerea! Am spus eu la televizor că decât să mă vaccinez, mai bine primesc un glonţ în cap. Nu vreau să fac propagandă anti-vaccin. Oamenii fac ce vor, dar au înţeles că eu nu mă vaccinez. Nu există nicăieri, nu te poate obliga nimeni să-ţi bagi o substanţă în corp. Stau singur în casă, stau singur în pădure, bă, împuşcaţi-mă! Cordea a venit pozitiv de la echipa naţională. I-am făcut test PCR şi a ieşit pozitiv. Dacă cei care au vaccin nu sunt testaţi şi joacă, iar cineva se îmbolnăveşte şi moare, cine răspunde? Cei nevaccinaţi sunt testaţi!”, a afirmat Gigi Becali la Digi Sport.

Focar de Covid-19 la FCSB. Gigi Becali le-a transmis jucătorilor să nu se vaccineze!

„Eu nu vă spun ce spun specialiștii, ca să nu vă speriați! Mai ales Ilie Dumitrescu, care s-a vaccinat de trei ori! Fiecare cu specialiștii lui! Eu îi ascult pe alții.  Ei m-au întrebat dacă prefer să mor, decât să fac vaccin. Și eu le-am spus ce le-am spus, nu vă mai zic vouă acum… Așa cum Ilie Dumitrescu ne ura nouă sănătate, așa vă urez și eu sănătate tuturor vaccinaților! Numai că peste doi ani o să vedem noi cine, cui o să mai ureze sănătate. Eu mă feresc de vaccinați, stau la trei metri de ei! O să vedem noi peste doi ani!”, a mai spus Gigi Becali.


loading...
Partenerii noștri