Digi24.ro: Adjunctul IPJ Olt ar fi minţit legat de ora la care a fost anunţat de dispariţia Alexandrei

Adjunctul de la Poliția județului Olt, Nicolae Alexe, și-ar fi mințit șeful atunci când a fost întrebat când a aflat despre dispariția Alexandrei, raportând eronat orele la care a aflat despre eveniment, scrie Digi24.ro. 

02 aug. 2019, 07:44
Digi24.ro: Adjunctul IPJ Olt ar fi minţit legat de ora la care a fost anunţat de dispariţia Alexandrei

Comisarul-șef Nicolae Alexe era la comandă în ziua dispariției Alexandrei. El ar fi trebuit să fie creierul operațiuilor de căutare și ar fi trebuit să ia niște decizii specifice, care sunt reglementate, în cazul dispariției unui minor.

În raportul Corpului de Control, care a fost trimis și la CSAT, scrie că Alexe l-a mințit pe superiorul lui în momentul în care șeful IPJ Olt s-a întors din concediu și l-a întrebat ce s-a întâmplat în ziua de joi. El i-a spus șefului său că a fost anunțat mult mai târziu de dispariția Alexandrei, deși orele sunt trecute foarte clar în raport.

Nicolae Alexe a fost informat de oamenii săi de mai multe ori pe parcursul zilei despre dispariţie, însă abia în seara zilei de 25 iulie, la ora 20.00, a luat primele măsuri şi a constituit punctul de comandă pentru dispariția de minori.

Citeşte şi: Libertatea.ro: Poliţia a apelat la interlopi pentru a căuta fetele din Caracal