Adriana Nedelea şi Dan Turturică părăsesc Digi 24. Alţi trei jurnalişti de la site au fost concediaţi

Jurnalista Adriana Nedelea și-a anunțat plecarea de la Digi24, iar site-ul a rămas fără conducere editorială. Redactorul-șef al site-ului, redactorul-șef adjunct și alți doi jurnaliști au fost concediați.

RomaniaTV.net
01 mart. 2019, 10:44
Adriana Nedelea şi Dan Turturică părăsesc Digi 24. Alţi trei jurnalişti de la site au fost concediaţi

Prezentatoarea a anunțat pe pagina sa de Facebook despărțirea de postul de televiziune al RCS. Contactată de Paginademedia.ro, aceasta a declarat: „Pur și simplu am decis să închei astăzi colaborarea.”

„Relația mea cu Digi este un privată și îmi doresc să rămână așa”, a mai adăugat ea.  Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, decizia despărțirii a venit din partea stației.

În ultima lună, postul a încheiat coaborarea cu mai mulți jurnaliști, printre care și vedeta postului Tudor Mușat, a anunțat închiderea stațiilor locale și a decis să renunțe la producția de investigație România furată.

De asemenea,  site-ul Digi 24 a rămas fără conducere editorială. Redactorul-șef al site-ului, redactorul-șef adjunct și alți doi jurnaliști au fost concediați.

Este vorba de Dan Cristian Turturică (șeful site-ului). Laurențiu Mihu (redactor-șef adjunct), Doru Cireașă (redactor economic) și Andreea Nicolae (politic) sunt jurnaliștii care au fost concediați. Cei patru erau, totodată, și editorialiștii site-ului de știri, care numără aproximativ 15 persoane (incluzându-i pe cei patru).
Publicitate

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, jurnaliștii au fost anunțați, ieri, că nu vor mai avea prelungite contractele pe care le au cu site-ul postului de știri începând cu data de astăzi (1 martie). Motivul invocat ar ține cont de restructurări în cadrul grupului, din motive financiare.

Ce a anunțat Adriana Nedelea pe pagina de Facebook:

1 Martie 2013. Acum fix 6 ani a inceput una dintre cele mai frumoase si palpitante experiente profesionale din viata mea. Ma alaturam echipei Digi24 cu gandul de a aprofunda si explora tainele acestei meserii extraordinare: jurnalismul. Si de a invata. Pentru ca da, imi place sa invat cate ceva in fiecare zi. Si asa a fost, alaturi de colegi carora le multumesc pentru fiecare clipa petrecuta in redactie.

1 Martie 2019. Azi e ziua in care trebuie sa vorbesc despre toate aceste experiente la timpul trecut. Colegi care au devenit fosti colegi. Dar raman prieteni. Si carora le doresc sa aiba parte de cat mai multe experiente frumoase in aceasta meserie care te provoaca zi de zi. Dar care, daca i te dedici, iti si ofera atat de multe. Zi de zi.

Multumesc tuturor. Azi ma voi bucura de primavara si va voi urmari din partea cealalta a ecranului. De maine sunt sigura ca meseria aceasta imi va oferi sansa de explora/ invata din nou.

Primavara placuta, tuturor!”