DIICOT a capturat 4,5 kilograme de canabis ce urmau să ajungă la Bucureşti

Un tânăr de 24 de ani din Bucureşti a fost prins de procurorii DIICOT în timp ce transporta în portbagajul maşinii 4,5 kilograme de canabis.

RomaniaTV.net
23 mai 2012, 13:56
DIICOT a capturat 4,5 kilograme de canabis ce urmau să ajungă la Bucureşti

O grupare de traficanţi de droguri a fost destructurată de DIICOT. Patru bărbaţi au fost reţinuţi de procurori după ce unul dintre ei a fost prins cu 4,5 kilograme de canabis în maşină, pe A1 Bucureşti – Piteşti. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţia de trafic de droguri de risc, iar marfa a fost confiscată.

Bărbatul luase drogurile din Arad şi intenţiona să le aducă în Bucureşti şi să le vândă. Din reţea mai făceau parte alţi trei tineri cu vârste cuprinse între 17 şi 24 de ani, ei fiind reţinuţi în urma a cinci percheziţii organizate în Capitală.

În urma unor percheziţii domiciliare, au fost descoperite atât droguri, cât şi 3.500 de lei. Cei patru sunt cercetaţi pentru trafic de droguri şi riscă până la 15 ani de închisoare.

Tot marţi, procurorii DIICOT au reţinut mai mulţi tineri din Bucureşti şi Bacău care vindeau substanţe halucinogene interzise.