DIICOT anunţă un nou mandat de percheziţie domiciliară în cazul criminalului Gheorghe Dincă

DIICOT anunţă că, în baza unui nou mandat de percheziţie domiciliară, activităţile procedurale vor fi desfăşurate la domiciliul lui Gheorghe Dincă şi în perioada următoare.

RomaniaTV.net
10 aug. 2019, 18:19
DIICOT anunţă un nou mandat de percheziţie domiciliară în cazul criminalului Gheorghe Dincă

Conform unui comunicat al DIICOT remis, sâmbătă, procurorii DIICOT – Structura centrală împreună cu poliţişti specializaţi din cadrul Poliţiei Române – delegaţi în cauză au continuat percheziţia efectuată la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe şi totodată s-a procedat la audierea unor martori.

„În baza unui nou mandat de percheziţie domiciliară emis de către Tribunalul Bucureşti, activităţile procedurale vor fi desfăşurate la domiciliul inculpatului şi în perioada următoare”, se arată în comunicat.

Cinci vecini ai lui Gheorghe Dincă au fost trecuti pe lista persoanelor suspectate în acest caz si vor fi cu totii audiati. 
Este vorba despre cei pe care Dincă îi primea deseori în curte și erau mai apropiați de acesta. Lor li se vor lua probe biologice și amprente.

Primul care a ajuns la Poliţie a fot chiar cel mai bun prieten al asasinului. Anchetatorii au vrut să afle cum a fost posibil ca de pe telefonul lui să fie sunat bunicul Luizei. Bărbatul a spus că obişnuia să-l ajute pe Dincă la diverse treburi în curte și a insistat că nu a intrat niciodată în casa suspectului. Mai mult, el a mărturisit că a fost sunat de trei ori de către criminalul care avea chef de şpriţ, chiar în seara zilei în care o răpise pe Alexandra.