DIICOT neagă că ar avea în lucru un dosar privind o tentativă de asasinat la adresa lui Liviu Dragnea

Procurorii DIICOT nu au în lucru o cauză în care să fie vizată o eventuală tentativă de omor a lui Liviu Dragnea, au precizat reprezentanții Direcției, potrivit Mediafax. Liderul PSD afirmase duminică seară că la DIICOT există un dosar privind o tentativă de asasinat asupra sa. Anul trecut Liviu Dragnea a vorbit despre "cei patru asasini" care l-au urmărit, dar şi atunci DIICOT, SRI şi alte instituţii de siguranţă naţională au contrazis afirmaţiile preşedintelui PSD.

RomaniaTV.net
13 mai 2019, 14:21
DIICOT neagă că ar avea în lucru un dosar privind o tentativă de asasinat la adresa lui Liviu Dragnea

Liderul PSD a susținut duminică seară că la DIICOT este un dosar în care unii martori au vorbit despre tentativa sa de asasinare.

Dragnea a afirmat că la DIICOT există un dosar care nu este făcut pe numele lui, însă în care apare numele său, bazat pe declarația mai multor persoane care au vorbit despre cine finanțează mișcările de stradă, cât și despre tentativa sa de asasinare.

„La DIICOT e o declarație care vorbește despre așa ceva. Nu e a mea. A cuiva care a spus cu subiect și predicat. Dar nu se va întâmpla nimic. Cât timp e acest regim vorbim degeaba. Dacă vreodată, sper să ajungem în țara asta să iasă la inveală adevărul o să considerați că tot ce a fost în emisiunea dumneavoastră au fost glumițe. Dacă o să iasă la iveală o să vă îngroziți. Nu mai sunt la aceeași intensitate, dar încă mai e”, a declarat Liviu Dragnea, duminică, la România TV.

În august 2018, Liviu Dragnea a declarat că a existat o tentativă de asasinat la adresa sa, patru cetăţeni străini venind în România cu acesta scop, la iniţiativa unui om celebru în lume. Şi atunci instituţiile de siguranţă naţională au infirmat că ar avea în lucru vreun astfel de dosar.