DIICOT: Şase persoane, acuzate că au adus din Spania 27 kg de cannabis

Procurorii DIICOT au trimis în judecată şase persoane, acuzate că fac parte dintr-o grupare de traficanţi de droguri, care a adus din Spania aproximativ 27 kg de cannabis.

RomaniaTV.net
12 mai 2020, 07:37
DIICOT: Şase persoane, acuzate că au adus din Spania 27 kg de cannabis

Potrivit unui comunicat al DIICOT, în cursul anului 2019, inculpatul M.G.V. a iniţiat un grup infracţional organizat, pe care l-a constituit şi sprijinit prin acţiuni distincte, împreună cu inculpaţii T.C.A. şi G.G.L. şi cu o persoană neidentificată (furnizorul drogurilor, aflat pe teritoriul Spaniei), în scopul săvârşirii de infracţiuni de trafic internaţional şi intern de droguri de risc, la acest grup infracţional organizat aderând ulterior inculpatul S.A.

În fapt, s-a reţinut că, în perioada 22 – 23 noiembrie 2019, inculpatul M.G.V. a introdus pe teritoriul României şi a deţinut, în vederea comercializării, cantitatea de 27 kilograme de cannabis, din care, împreună cu inculpatul A.M.A., a livrat inculpatului G.G.L. cantitatea de aproximativ 15 kilograme de cannabis, care au fost transportate şi predate ulterior inculpatului Ţ.C.G., tranzacţia fiind intermediată de inculpatul S.A.

În cauză au fost instituite măsuri asiguratorii.

Dosarul a fost înaintat spre competentă soluţionare Tribunalului Bucureşti.

Citeşte şi Traficanţii livrează droguri la domiciliu, pe perioada izolării. Transportă cocaina în cutii de pizza