Traficant de droguri de risc, prins de procurorii DIICOT

Procurorii DIICOT Suceava au reţinut duminică, pentru 24 de ore, un bărbat acuzat de trafic de droguri de risc. În aceeaşi zi, Tribunalul Suceava a decis arestarea lui pentru 30 de zile.

RomaniaTV.net
25 dec. 2017, 09:24
Traficant de droguri de risc, prins de procurorii DIICOT

Potrivit unui comunicat transmis luni AGERPRES de DIICOT, în cauză există suspiciunea rezonabilă că inculpatul a deţinut în locuinţa sa aproximativ 2.300 grame de canabis, cu scopul de a o oferi spre vânzare.

În cursul zilei de 23 decembrie cel în cauză a fost depistat în trafic, de către organele de poliţie, având asupra sa 1.024,1 grame, din cele menţionate anterior, cantitate pe care urma să o comercializeze. Tot pe 23 decembrie a fost efectuată o percheziţie domiciliară la locuinţa inculpatului Constantin Teodorescu din comuna Volovăţ, judeţul Suceava, de către procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Suceava împreună cu lucrătorii de poliţie din cadrul BCCO Suceava, ocazie cu care a fost identificată cantitatea de aproximativ 1.300 grame de fragmente vegetale, ce prezintă caracteristicile plantei de canabis, precum şi sumele de 12.000 de lei, 3.060 de euro şi 40 de lire sterline.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia de Operaţiuni Speciale. La acţiune au participat luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale – IPJ Bacău. 


loading...
Partenerii noștri