Dimitri Medvedev, o nouă amenințare la adresa Occidentului! ”Rusia rămâne fără opțiuni și ar putea recurge la un război total cu NATO”

Fostul președinte al Rsuiei, Dimitru Medvedev, a lansat marți o nouă amenințare la adresa Occidentului. Actualul vicepreședinte al Consiliului de Securitate al Rusiei a avertizat că Moscova nu mai are alte opțiuni decât să intre într-un conflict direct cu Organizația Tratatului Atlanticului de Nord (NATO).

27 sept. 2023, 16:33
Dimitri Medvedev, o nouă amenințare la adresa Occidentului! ”Rusia rămâne fără opțiuni și ar putea recurge la un război total cu NATO”
Dimitri Medvedev, o nouă amenințare la adresa Occidentului!

Dimitri Medvedev, o nouă amenințare la adresa Occidentului! Declarațiile halucinante ale lui Medvedev vin pe fondul livrărilor de tancuri Abrams pe care SUA le-a furnizat Ucrainei.

Citește și Medvedev acuză Occidentul că vrea al Treilea Război Mondial: Rusia a avertizat liderii din Vest încă din 2008

Dimitri Medvedev, o nouă amenințare la adresa Occidentului!

Dimitri Medvedev a criticat pe contul său de Telegram, NATO pe care a catalogat-o ca fiind fascistă și a comparat-o cu Axa lui Hitler, afirmând că, dacă un conflict se va intensifica, acesta va aduce consecințe mai grave decât cele experimentate la nivel global în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

„Se pare că Rusia are din ce în ce mai puține opțiuni, dar să intre în conflict direct pe teren cu NATO (…) Alianța veche de 74 de ani a devenit un bloc deschis fascist precum Axa lui Hitler, doar mai mare (…)Suntem pregătiți, deși rezultatul va fi atins cu un cost mult mai mare pentru umanitate decât în ​​1945”, a spus Medvedev.

Trompeta lui Putin a ținut să precizeze că a vizitat o tabără de instrucţie militară în estul Ucrainei şi că armata rusă a recrutat în jur de 325.000 de soldaţi de la începutul anului.

„Am vizitat tabăra de antrenament din apropierea liniei frontului pe teritoriul DNR (n. red. – așa-zisa republică populară Donețk, unul dintre ridicolele cvasi-state inventate de ruși pe teritoriul Ucrainei), la ordinele preşedintelui”, a declarat Dimitri Medvedev într-un mesaj video postat pe reţeaua rusească VKontakte.

„Această inspecţie a relevat că instrucţia asigurată în această tabără este adecvată, că trupele ruse dau dovadă de voinţă, de fermitate, precum şi de mentalitate de învingător”, a susţinut predecesorul lui Putin.

În acelaşi mesaj, Medvedev a subliniat că armata rusă a recrutat, de la începutul anului, peste 325.000 de soldaţi, adică cu aproximativ 45.000 mai mulţi decât se anunţase la începutul lunii septembrie.

Totodată, deputatul Dumei (camera inferioară a parlamentului rus) din partea regiunii Crimeea, Mihail Şeremet, a cerut ca avioanele de recunoaştere ale NATO şi dronele strategice din Marea Neagră să fie declarate ţinte legitimă de distrugere pentru coordonarea atacurilor ucrainene asupra Crimeei.

Deputatul rus a afirmat că în timpul zborurilor aeronavelor NATO deasupra Mării Negre, se întâmplă lucruri ciudate precum: atacuri cu drone şi rachete asupra Crimeii. Acesta a subliniat că a ajuns la concluzia că dronele de recunoaştere ale NATO coordonează Forţele Armate Ucrainene, participând astfel la atacuri.

„Prin urmare, cred că toate avioanele militare de recunoaştere şi dronele strategice ale ţărilor NATO din Marea Neagră ar trebui declarate ţinte legitime, trebuie distruse sau trebuie forţate să aterizeze”, a declarat deputatul rus.

De asemenea, Mihail Şeremet a propus recunoaşterea ţărilor de la Marea Neagră care oferă spaţiul aerian dronelor NATO drept parte la conflictul din Ucraina.

Citește și Medvedev, vicepreşedintele Consiliului Securităţii Rusiei: ”Nu vom negocia pacea până când Ucraina nu o imploră în genunchi”