Din arest, Sile Cămătaru a dedicat manele duşmanilor d-afară VIDEO

Înainte de a pleca din închisoare, Sile Cămătaru le-a trimis duşmanilor aflaţi în libertate un mesaj, prin intermediul unei manele, postate pe internet. "Dar o să vorbim în curând ca bărbaţii, Să daţi nişte explicaţii, Eu a trebuit să suport judecata, Toată viaţa o să faceţi plata", sună ameninţarea lui Sile Cămătaru.

RomaniaTV.net
19 dec. 2011, 09:45
Din arest, Sile Cămătaru a dedicat manele duşmanilor d-afară VIDEO

Cântecul, închinat lui Sile Cămătaru, a fost postat pe internet, din Penitenciarul Rahova, de Vivi Fizidean, un interlop din Arad.

Maneaua este o ameninţare clară lansată din arest de Sile Cămătaru duşmanilor rămaşi în libertate.

În videoclip apar şi cei doi fii ai lui Sile Cămătaru, dar şi soţia interlopului.

Cei trei au fost reţinuţi zilele trecute, fiind acuzaţi că îl ajută pe Sile să conducă din închisoare o reţea de prostituţie, proxenetism şi cămătărie, dar niciunul dintre ei nu a rămas în arest preventiv.

Acum, cei trei alături de alte rude apar în videoclipul unei manele, care le transmite celor rămaşi în libertate mesajele de ameninţare ale lui Sile Cămătaru.

Cu astfel de clipuri se delectează din penitenciar atât Sile Cămătaru cât şi alţi deţinuţi, care, deşi nu au voie să deţină telefoane, ei au asemenea aparate şi cu acces la internet.

Sile Cămătaru a fost condamnat pentru mai multe infracţiuni cu violenţă la 13 ani de inchisoare, din care a ispăşit aproape 10. În urma cu două săptămâni, i-a fost respinsă o cerere de eliberare conditionată. În tot acest timp, însă, notorietatea lui nu a scăzut.