Din careu direct la bar. Liceenii au „udat” cu alcool începerea noului an şcolar

După ce şi-au etalat frizurile moderne şi hainele de firmă la deschiderea noului an şcolar, în careul din curţile şcolilor, elevii au dat iama la terase. Mulţi dintre cei care au poposit la terase au stropit revederea cu colegii cu un suc, cu o bere rece.

RomaniaTV.net
17 sept. 2012, 14:29
Din careu direct la bar. Liceenii au „udat” cu alcool începerea noului an şcolar

Liceenii din Timişoara au dat buluc la terase să sărbătorească noul an şcolar, scrie opiniatimisoarei.ro. În Piaţa Unirii, în Piaţa Victoriei şi la berăriile din oraş a fost larmă mare la orele prânzului, creată de nimeni alţii decât de cei care mai devreme stătuseră în careu la şcoală.

Odată încheiate festivităţile de deschidere a noului an şcolar, elevii mai mari s-au încolonat şi au pornit să povestească în tihnă despre vacanţă la un suc sau o bere rece.

Nici elevii din Ploieşti nu s-au lăsat mai prejos, probabil şi din cauza timpului ploios de la orele dimineţii, scrie phonline.ro. Mulţi elevi din Ploieşti care au venit la deschiderea anului şcolar au ales să se ascundă de ploaie la terase. Astfel, în zona centrală a Ploieştiului, cele mai multe mese au fost ocupate de tineri de liceu. Şi aici, în multe cazuri, revederea a fost „udată” cu bere sau băuturi spirtoase.