Din cauza berii de pe şosea, traficul e blocat pe un sens, între Sibiu şi Rm. Vâlcea

Traficul rutier pe DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu se desfăşoară, marţi, pe un sigur sens, alternativ, după ce o parte din sticlele cu bere transportate de un tir au căzut pe şosea, la faţa locului deplasându-se lucrătorii Detaşamentului de Intervenţie Rapidă pentru a împiedica furtul mărfii.

RomaniaTV.net
26 iun. 2012, 13:56
Din cauza berii de pe şosea, traficul e blocat pe un sens, între Sibiu şi Rm. Vâlcea

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vâlcea, subinspector Alina Teodorescu, primele cercetări arată că tirul încărcat cu bere, care circula dinspre Sibiu spre Râmnicu Vâlcea, a intrat la un moment dat în balans, iar prelata autovehiculului de tonaj greu s-a rupt, o parte din marfă ajungând pe carosabil şi blocând un sens de circulaţie.

Incidentul a avut loc în comuna Bujoreni, la Gura Văii. Carosabilul a fost udat cu bere după ce un tir a intrat în balans, prelata s-a rupt, iar berea cu care era încărcat camionul s-a împrăştiat pe carosabil, pe sensul de circulaţie Sibiu – Râmnicu Vâlcea. Traficul în zonă este restricţionat şi se realizează alternativ pe un singur sens, iar la faţa locului sunt şi lucrătorii Detaşamentului de Intervenţie Rapidă care au intervenit pentru a preveni furtul de marfă de către localnici„, a declarat subinspector Alina Teodorescu.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul rutier în zonă se desfăşoară pe un sens, alternativ, sub supravegerea poliţiştilor rutieri, urmând ca sticlele şi cioburile să fie îndepărtate de pe asfalt, iar carosabilul să fie curăţat.


loading...