Din ce au câștigat Răzvan Simion și Dani Oțil primii bani, înainte de a intra în televiziune: „Povestea noastră a început la grădiniță. Am fost prieteni și după colegi de platou”

Răzvan Simion a dezvăluit cum a făcut primii bani împreună cu colegul său Dani Oțil, pe vremea când erau doar doi simpli adolescenți din Reșița.

21 nov. 2023, 19:22
Din ce au câștigat Răzvan Simion și Dani Oțil primii bani, înainte de a intra în televiziune: „Povestea noastră a început la grădiniță. Am fost prieteni și după colegi de platou”
Răvan Simion a dezvăluit din ce a câștigat primii bani

Pe Răzvan Simion și Dani Oțil îi leagă o prietenie care durează de o viață. Cei doi nu doar că au crescut împreună, dar și-au început și aventura în televiziune, de la o vârstă fragedă, pornind de la o amiciție ce a început chiar de la grădiniță. Legătura lor a evoluat și i-a adus pe amândoi pe micile ecrane, în fața a mii de telespectatori.

Citește și: Dani Oţil a îndurat o sărăcie cruntă în copilărie. Mărturisiri cutremurătoare: „Bă, fii-miu n-o să plângă nicio vitrină la geam!” VIDEO

Răzvan Simion își amintește că primii bani i-a făcut alături de Dani Oțil, la Reșița, după ce a prezentat un bal al bobocilor. Din bănuții primiți și-a cumpărat două cărți.

„Primii bani i-am făcut la Reșița, cu Dani. Am făcut un bal de boboci la liceu și am primit o sumă considerabilă. Știu ce am făcut cu banii, am pus și din alocație pentru că nu îmi ajungeau. Mi-am luat 2 cărți, le țin minte și acum. Mi-am luat „O beție cu Marx” de Mircea Dinescu și a doua a fost de Andrei Pleșu, dar îmi scapă.

Sunt la Reșița. Nici nu prea aveai la Reșița alte tâmpenii să îți iei. În ’86 la Reșița maxim un tricou, ce puteai să îți iei? Cărți! Povestea noastră a început la gradiniță. (n.r. el cu Dani Oțil). Noi am fost împreună încă de pe atunci, mai întâi am fost prieteni și după colegi de platou. Toate evenimentele le-am făcut împreună. Pasul de la radio la TV l-am făcut împreună, la fel și pasul pentru Antena 1, acum 16 ani.

Lucrurile s-au întâmplat în grupul statuar „degeaba”, așa cum zicem noi! Nu m-am gândit, toată viața am făcut doar asta! (n.r. la altă meserie) Fie că a fost o televiziune locală, un radio local și apoi regional, fie că un radio național și apoi o televiziune națională, toate au fost doar în zona comunicării!”, a spus Răzvan Simion, pentru ego.ro.

Citește și: Cum va arăta și unde va avea loc nunta lui Răzvan Simion cu Daliana Răducan. Cine vor fi nașii cuplului

Dani Oțil nu va fi nașul de cununie al lui Răzvan Simion

La începutul anului, Răzvan Simion și-a cerut iubita în căsătorie. Răspunsul Dalianei Răducan a fost un entuziast „DA”. Cei doi sunt implicați în pregătirile pentru nuntă, începând cu întocmirea listei de invitați, care crește pe zi ce trece, și terminând cu cele mai mici detalii. Răzvan și Daliana și-au ales deja nașii, însă cuplul nu face parte din showbiz.

„Nu sunt din lumea pe care ai putea-o cunoaște nașii. Cavaler de onoare l-aș pune pe Dănuț, dar cred că mai mult îl pun pe fiul lui, că el a depășit vârsta la care să fie cavaler, mai ales de onoare”, a spus prezentatorul.