Din ce face bani CRBL după ce a părăsit România definitiv. Cât dă pe chirie în Spania

CRBL, câștigătorul sezonului 2 al emisiunii "Asia Express" s-a mutat în Spania alături de soție și de fiica lor, Alessia.

08 dec. 2021, 19:40
Din ce face bani CRBL după ce a părăsit România definitiv. Cât dă pe chirie în Spania

Din ce face bani CRBL după ce a părăsit România definitiv. Artistul locuiește în Spania alături de familia lui de mai bine de un an. Acum a venit pentru o scurtă perioadă în ţară și a fost invitat la emisiunea „Vorbește lumea”.

Din ce face bani CRBL după ce a părăsit România definitiv. Cât dă pe chirie în Spania

CRBL spune că îi este dor de România și în special de mâncărea tradițională. Artistul a vorbit și despre chiria pe care o plătește în Marbella, deşi condițiile nu sunt întotdeauna cele mai bune.

Cristina Ich dezvăluie marele ei secret. Şi-a schimbat numele pentru a uita de tatăl adevărat

„În Marbella sunt chirii de la 500-700 de euro, un apartament de două camere, cu terase mari. Dormitorul este o debara. Dacă vrei casă cum trebuie, vorbim și de sute de mii de euro chirie pe lună. Am avut teamă la fiecare pas, doar că noi suntem mult mai curajoși și ne asumăm. Mi-e foarte greu să îi înțeleg pe spanioli. Mă refer la felul lor. Spaniolul este foarte leneș și foarte înapoiat. Românul rezolvă orice situație. Ne e dor de viteza cu care românii se adaptează la orice. Sunt mulți români în Spania. Avem mulți prieteni, dar nu sunt genul care se duce acolo unde se duce toată lumea. M-am dus acolo pentru liniște. Căutam să mă bucur de lucrurile de care nu am apucat”, a declarat CRBL.

Oana Roman, criză de nervi! Ce a scos-o din minţi pe vedetă: „Am crezut că fac atac cerebral!”

CRBL continuă cu muzica, iar în prezent are un proiect pe care speră să-l aducă la un moment dat și în România. „Scriu, fac muzică în continuare. Separat de treaba asta sunt de mult implicat în tot ceea ce ține de tehnologia asta nouă. De foarte mult timp sunt în zona asta. O să aduc un proiect aici, în România de care o să auziți. Mă interesează pentru că știu că vlog chain-ul o să fie o formă nouă de internet în viitor”, a spus CRBL.


loading...
Partenerii noștri