Din ce își câștigă banii Oana Zăvoranu. Multă lume nu știe cu ce se ocupă acum: „Cea mai mare sumă câștigată a fost de 25.000 de euro”

Din ce își câștigă banii Oana Zăvoranu. Acum, apare foarte rar la TV, nu a mai jucat în nicio distribuție și nici la emisiuni nu și-a făcut simțită prezența, iar multă lume nu știe cu ce se ocupă vedeta.

28 mart. 2024, 11:38
Din ce își câștigă banii Oana Zăvoranu. Multă lume nu știe cu ce se ocupă acum: „Cea mai mare sumă câștigată a fost de 25.000 de euro”
Din ce își câștigă banii Oana Zăvoranu

Din ce își câștigă banii Oana Zăvoranu. Ea are mai multe afaceri din care câștigă bani, cea mai recentă fiind magazinul online cu haine inspirate din stilul ei vestimentar, însă, potrivit declarațiilor sale, nu aceasta e sursa ei principală de venit.

Citește și: Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva această sumă”

Din ce își câștigă banii Oana Zăvoranu

În urmă cu ani buni, vedeta și-a deschis o clinică medicală, care acum nu mai funcționează, deoarece s-a confruntat cu diverse probleme,  vedeta având și un prejudiciu imens de pe urma acestei afaceri.

De curând, ea și-a deschis și un magazin online cu haine inspirate din stilul ei vestimentar, dar spune că nu aceasta e afacerea ei cea mai profitabilă.

Mă întrețin din diverse afaceri, cel mai profitabil este faptul că joc la bursă. Cea mai mare sumă câștigată la bursă a fost de 25.000 de euro, iar cea mai mare pierdere a fost de 50.000 de euro.”, a declarat Oana Zăvoranu pentru Spynews.ro.

Dincolo de afacerile sale care îi aduc profit, vedeta are și multe cheltuieli, căci i-au fost deschise în instanță 45 de procese în urma emisiunii pe care a avut-o în trecut, pe YouTube.

„M-au dat în judecată. S-au trezit și nu și-au mai amintit trecutul. Lumea folosește foarte mult în ziua de azi cuvântul asumat. Dacă ești asumat, ia de la început tot ce ai făcut. Nu te apuca să te duci să spui că ești lezată.

Mi-au făcut cele 5 dive apocaliptice, s-au simțit lezate, 40 sau 45 de procese. Nici acum nu s-au terminat. Le-am devoalat lucruri din trecutul lor, nu le-am inventat eu. Pentru chestiile astea, ele mi-au cerut 10 miliarde de fiecare. Apoi au rămas la două miliarde, apoi la un miliard”, a mai declarat Oana Zăvoranu.