Oana Zăvoranu s-a întâlnit la Curtea de Apel cu medicul care o acuză de șantaj. ”Era sfătuit de prietenul lui să mă bage în căruciorul cu rotile!”

Oana Zăvoranu, medicul Bogdan Ioan Furtună și avocatul Călin Ionuț au fost audiați la Curtea de Apel, în dosarul de șantaj pe care medicul Bogdan Furtună l-a deschis împotriva lor.

26 mart. 2024, 17:12
Oana Zăvoranu s-a întâlnit la Curtea de Apel cu medicul care o acuză de șantaj. ”Era sfătuit de prietenul lui să mă bage în căruciorul cu rotile!”

Oana Zăvoranu, medicul Bogdan Ioan Furtună și avocatul Călin Ionuț au fost audiați la Curtea de Apel, în dosarul de șantaj pe care medicul Bogdan Furtună l-a deschis împotriva lor. Dacă mulți nu știu, acesta a fost al nouălea termen în proces.

Citește și Oana Bozga-Pintea a născut. Bucurie fără margini. ”Am adus pe lume un suflețel”

În anul 2017, Oana Zăvoranu și doctorul Ioan Bogdan Furtună au colaborat la clinica de radiologie pe care vedeta o deține. Medicul a deținut funcția de manager în perioada 2017 – decembrie 2018, urmând ca apoi să demisioneze.

Medicul ar fi cerut să i se restituie o sumă de bani pe care Oana Zăvoranu ar fi împrumutat-o de la el. Potrivit informațiilor, Oana ar fi refuzat acest lucru și i-ar fi cerut acestuia plata unor datorii.

Apoi, Oana Zăvoranu l-ar fi avertizat pe doctor că va spune public informații denigratoare.

La rândul său, Bogdan Ioan Furtună a susținut că Oana Zăvoranu îl șantajează și a depus o plângere penală în acest sens împotriva vedetei la Secția 25 de Poliție din Capitală.

Bogdan Furtună, managerul Spitalului Colțea din București, spune că Oana Zăvoranu i-ar fi solicitat 800.000 de euro pentru a nu-l acuza că i-ar fi administrat în mod incorect clinica privată.

Oana Zăvoranu și medicul Bogdan Ioan Furtună s-au întâlnit în sala de judecată într-un nou termen din proces.

Și Călin Ionuț a fost prezent, avocatul despre care bruneta susține că a ajuns în această situație din cauza lui.

Avocatul Călin Ionuț ar fi mediat întâlnirile și negocierile dintre Oana Zăvoranu și medicul Bogdan Ioan Furtună.

Curtea de Apel i-a audiat pe Oana Zăvoranu și pe avocatul Ionuț Călin, ambii fiind parte inculpată în proces.

Călin Ionuț a fost primul audiat și a mărturisit în instanță că el, medicul Bogdan Furtună și Andrei Țârdea au cazut de comun acord să achite suma de 100.000 de euro, cu titlul de despăgubiri pentru „managementul prost” al clinicii private a Oanei Zăvoranu.

Vedeta ar fi refuzat pentru că s-a părut o sumă mult prea mică.

De altfel, avocatul Ionuț Călin a mai susținut în instanță că a purtat o discutie la telefon cu Țârdea si medicul Furtună si au ajuns la un acord comun să-i ofere suma de 240 de mii de euro.

Pe lângă cele menționate anterior, avocatul a ținut să precizeze că a fost un simplu mediator al întâlnirilor dintre Oana și Bogdan Furtună.

Pe de altă parte, Oana Zăvoranu susține că a fost victima unei înșelătorii.

„Ați văzut cât de mironosiță se dă Bogdan Ioan Furtună și cine este în realitate. Era sfătuit de prietenul lui Andrei Târdea să mă bage în căruciorul cu rotile. Este această conversație pe interceptări. Sunt aceste probe la rechizitoriu.

Am dat 200.000 de euro din banii mei pentru amenajare, 35.000 de euro pentru un împrumut, 25.000 de euro, că tot spunea că m-a împrumutat, dar nu avea galoși în picioare. Sunt toți patru, este el, Furtună, Vădescu și cu Țârdea. Sunt prieteni vechi și au găsit o gâscă de jumulit”, a spus Oana Zăvoranu, potrivit Cancan.ro.

”Instanța și-a dat seama”

Medicul Bogdan Ioan Furtună se declară intimidat de presiunile pe care i le-ar face continuu Oana Zăvoranu.

De altfel, Oana susține că ea a plătit suma pentru aparatură nouă, însă a fost achiziționată aparatură second-hand.

„Doamna Zăvoranu văd că încontinuu face intimidări. Ați văzut postările pe Facebook. Doamna Oana să se hotarască la sumă, că o dată a spus 138 de mii de euro, altă dată 200 de mii de euro. Eu am depus toate probele la dosar, am depus declarația de parte vătămată, instanța și-a dat seama. Am acte doveditoare că aparatura nu este de la second-hand. Toate actele sunt la dosar”, susține medicul Furtună.

Oana Zăvoranu a susținut în sala de judecată că la insistențele lui Bogdan Furtună ar fi vândut un teren din zona Alba Iulia pentru a susține financiar bunul mers al clinicii. În plus, chiar medicul a ajutat-o pe vedetă să-l vândă.

„Avocata noastră va veni ca martoră în dosar și va spune cum a stat două zile și două nopți în fața ușii lui ca să ne putem lua aparatura luată de noi, nouă și luată cu chiu cu vai o aparatură veche de la el. Plăteam doctorii care erau angajați la centrul lui. Erau pe ștatele de plată ale noastre, noi îi plăteam, dar ei nu existau.

Te-ar putea interesa și Oana Zăvoranu a câștigat în instanță procesul cu clinica sa, care i-a dat mari bătăi de cap! ”Adevărul o să îl dezvălui eu”

Ce să spun este atât de intimidat încât ce să vezi, acum îi place să vorbească cu voi. Nu părea intimidat nici când a dat interviuri peste tot de vezi, Doamne ce s-a făcut acolo că era antifonat. Eu nu am mai văzut petrecere cu atâta fast în condițiile în care românii mor de foame. Putea să facă o petrecere restrânsă la un restaurant dacă chiar, vezi, domnule, voia să premieze niște medici”, a mai spus Oana Zăvoranu.