Din ce își câștigă existența cea mai frumoasă femeie din România. A deschis o afacere care a rupt gura târgului

Lena Enache a fost supranumită de către soțul ei, drept cea mai frumoasă femeie din România. Deși faima și-a câștigat-o din modeling, acum și-a deschis o afacere cu care a reușit să dea lovitura.

27 feb. 2024, 21:20
Din ce își câștigă existența cea mai frumoasă femeie din România. A deschis o afacere care a rupt gura târgului
Din ce își câștigă existența cea mai frumoasă femeie din România. A deschis o afacere care a rupt gura târgului

Din ce își câștigă existența cea mai frumoasă femeie din România. Lena și Gabi Enache s-au întâlnit în perioada când fostul jucător de la FCSB era căsătorit. Ulterior, el a divorțat de prima soție, Mădălina, și s-a căsătorit cu Lena, care i-a dăruit un băiețel numit Edan. Deși Lena a avut o carieră de succes ca fotomodel în trecut, acum obține venituri substanțiale din afacerea pe care a dezvoltat-o.

Citește și: Telenovelă de proporții la Power Couple România! Gelozia pune stăpânire pe concurente. Cât de departe sunt capabile să meargă ca să își salveze locul în competiție

Cu o statură înaltă și o prezență tipică de fotomodel, Lena Enache atrage atenția oriunde merge, fiind greu să rămână neobservată. Căsnicia ei este una fericită, iar soțul ei, fotbalistul Gabriel Enache, o laudă mereu, numind-o „cea mai frumoasă femeie din România”.

În plus, Lena este pasionată de gătit, având o afacere în acest domeniu. În special, se concentrează pe prepararea dulciurilor, cu accent pe cozonaci, pe care îi promovează pe rețelele sociale. Lena Enache este expertă în prepararea cozonacilor, iar marca sa se numește Cozofino.

„Mă pricep la de toate în bucătărie, dar mi-a plăcut mai mult partea aceasta de cofetărie/patiserie, pentru că pot să-mi las amprenta personală în preparatele pe care le fac. Cred că am reușit asta în cozonacul meu care a devenit faimos!”, spunea tânăra antreprenoare, relatează prosport.ro.

Deși blondina adoră să stea în bucătărie, se pare că soțul ei nu este de aceeași părere: „La bucătărie urăsc foarte mult ce face. Ea gătește foarte mult și face deserturi, dar lasă buretele de spălat vase în chiuvetă. E specială! Lasă apa pornită și pleacă prin casă. Uneori, are gura mare.

Sunt norocos pentru că, așa cum am mai spus, putea avea tot ce-și dorește și poate ajunge oriunde vrea. Trebuie să mai lucreze un pic la ambiție, acceptă cam greu sfaturile mele”, a spus Gabi Enache, în podcast-ul Anamariei Prodan.

Gabi Enache și Lena s-au cunoscut în perioada în care fostul fotbalist de la FCSB era căsătorit cu Mădălina, cu care are și o fetiță, pe nume Anais. A divorțat de soție în 2017 și s-a căsătorit civil în același an cu Lena. Cei doi au împreună un băiețel (de 6 ani), care o are ca nașă pe impresara Anamaria Prodan.

Citește și: Alertă în toată România, vor suna alarmele! Ce înseamnă fiecare sunet, anunţ de ultimă oră de la IGSU