Telenovelă de proporții la Power Couple România! Gelozia pune stăpânire pe concurente. Cât de departe sunt capabile să meargă ca să își salveze locul în competiție

Lucrurile o iau razna la Power Couple! În ediția din această seară gelozia va pune stăpânire pe cele șase concurente rămase în competiție, iar lucrurile se încing peste limită.

27 feb. 2024, 17:37
Telenovelă de proporții la Power Couple România! Gelozia pune stăpânire pe concurente. Cât de departe sunt capabile să meargă ca să își salveze locul în competiție
Telenovelă de proporții la Power Couple! Gelozia pune stăpânire pe concurente. Cât de departe sunt capabile să meargă ca să își salveze locul în competiție

Aseară la Power Couple România, a avut loc o probă surpriză pentru domni sub tema „La bine și la greu”. Aceștia au fost provocați să-și salveze partenera de la un pericol iminent, însă rezolvarea a fost una neașteptată: nici o cheie nu putea deschide lacătul pentru a o elibera și nici o unealtă nu putea sparge lanțurile. „Gestul salvator” la această probă a constat în apărarea iubitei cu propriul corp de jetul puternic de apă care venea spre ea.

Citește și: Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin Bucur, au fost eliminați de la Power Couple România: „Am fost foarte supărată”

În ediția anterioară a reality show-ului, trei din șase concurenți au reușit să câștige proba: Sorin Gonțea, Emi Popescu și Cosmin Natanticu, care, împreună cu soția sa, Eliza, s-au clasat pe primul loc, beneficiind de investiția acesteia de 1.000 de euro.

Competiția se intensifică în această seară, când vom afla primul cuplu propus spre eliminare în etapa a patra. Acum, proba este pentru doamne, care vor fi puse la grea încercare. Fiecare trebuie să găsească în doar câteva minute cheia camerei în care se află partenerul lor în compania altei femei.

În seara aceasta, de la ora 20:30, Power Couple România trece de la atmosfera unui film de acțiune la… o telenovelă în care concurentele au misiunea dificilă de a-și împiedica partenerul să comită vreo greșeală. Astfel, ele au la dispoziție doar trei minute pentru a găsi, într-un bazin plin cu un lichid deloc îmbietor, cheia camerei în care partenerul lor se află cu o altă femeie. Detaliul crucial: doamnele au voie să apuce cheia doar cu dinții! Avem șansa să vedem cât de departe sunt dispuse să meargă doamnele sau domnișoarele din cauza geloziei.

„Eu sunt foarte geloasă. Am înnebunit când o admiratoare a ținut morțiș să facă o poză cu Lino la sală! La fel va fi și la probă, dacă fata pune mâna pe el sau stă în brațele lui”, a mărturisit Delia, logodnica lui Lino.

„Cât de geloasă sunt? Destul de geloasă!”, a dezvăluit și Oana Matache, înainte de probă.

Cu alte cuvinte, urmează o seară incendiară, în care telenovela va fi ca la ea acasă.

Citește și: Frica a pus stăpânire pe gândurile lui Radu Siffredi la proba de cuplu de la Power Couple România. Dani Oțil a glumit pe seama lui: „Diseară să vii în rochie la eliminare!”