Din gafă în gafă: Miley Cyrus şochează cu o nouă transformare extremă

În ultima perioadă, gafele lui Miley Cyrus au ajuns să nu mai fie o noutate. Astfel, în cursul zilei de sâmbătă, tânăra de doar 20 de ani a ieşit în lume complet schimbată, după ce şi-a vopsit părul albastru.

03 mart. 2013, 12:33

Părul albastru este cea mai recentă transformare a tinerei  care, în doar câteva luni, a recurs la numeroase schimbări extreme, potrivit Huffington Post.

Citeşte şi Miley Cyrus de la fetiţa inocentă din „Hannah Montana”, la diva care îşi arată sânii pe scenă FOTO

Copilul cu părul lung care era idolul adolescenţilor, a devenit o femeie care doreşte să şocheze. În agust 2012, ea a renunţat la buclele ei lungi şi brunete, care o făcuseră celebră, în favoarea unei tunsori scurte şi blonde, afişând o imagine de rebelă. Între timp, ea a recurs la tunsori din ce în ce mai scurte şi la culori din ce în ce mai extravagante, de această dată oprindu-se la culoarea albastră.

Citeşte şi Miley Cyrus are vise erotice cu Katy Perry

Cu toate acestea, în ultima perioadă, Miley nu şi-a schimbat doar tunsorile. Ea a reuşit să renunţe la imaginea de fetiţă Disney, în favoarea a ceva diferit. Vedeta s-a logodit cu Liam Hemsworth, a început să poarte haine de piele şi să se machieze strident.

Citeşte şi Miley Cyrus, sexy şi rea, în piele şi ţinte FOTO