Din izbucnirile consilierilor lui Obama: Să câştigăm odată „tâmpitele-astea” de alegeri!

Un asistent special al lui Barack Obama în problemele persoanelor cu handicap a cedat nervos în timpul unei cuvântări la un centru de voluntari pentru campanie şi a scos pe gură îndemnuri mai puţin obişnuite, chiar triviale, când a îndemnat asistenţa din sală să voteze cu preşedintele în exerciţiu. 

RomaniaTV.net
02 nov. 2012, 15:43

Kareem Dale, care este director asociat la Casa Albă însărcinat cu problemele persoanelor cu handicap, el însuşi fiind pe jumătate nevăzător, le-a ţinut voluntarilor din campanie un discurs virulent despre ceea ce i-ar putea aştepta dacă rivalul republican al lui Barack Obama, Mitt Romney, va câştiga alegerile. Între altele, Dale a avertizat că persoanele cu handicap vor fi „categoric omorâte” de politicile lui Romney pentru sectorul Sănătăţii.

În discursul său, Dale a subliniat diferenţa între planurile lui Obama privind reforma în Sănătate şi cele ale candidatului republican în acest sector. El a spus că Obama „îi va proteja pe cei cu handicapuri”, în timp ce Romney îi va „ucide cu siguranţă”, anulându-le de toate drepturile de care beneficiază în prezent, scrie theblaze.com.

Dale l-a „taxat” pe Romney şi pentru pentru gafa pe care a făcut-o când s-a exprimat în faţa bogătaşilor lui, care l-au alimentat cu fonduri de campanie,că 47% dintre americani sunt „asistaţi social” şi preferă să stea cu mâna întinsă la stat, decât să verse impozite în visteria acestuia.

„Eu sunt unul dintre cei 47%. Şi mulţi alţii dintre voi sunt. Să mă ia dracu’ dacă am de gând să las pe cineva căruia nu-i pasă de mine sau de voi să ajungă la putere. N-o să se-ntâmple asta”, s-a înfierbântat Dale, încheindu-şi discursul cu un îndemn mai puţin ortodox către asistenţă:„Hai să câştigăm odată tâmpitele-astea (Let’s win this motherfu**er, în original, n.r.) de alegeri!”…