Din Miami, Borcea e pregătit de derby: Mi-am luat calmante, trabucuri şi alune

Acţionarul lui Dinamo a acordat un interviu ziarului Libertatea în care vorbeşte de cea mai urâtă amintire de la un derby şi crede că în această seară "câinii" vor câştiga cu 3-1.

RomaniaTV.net
05 dec. 2011, 10:48
Din Miami, Borcea e pregătit de derby: Mi-am luat calmante, trabucuri şi alune

Cristi Borcea va urmări derby-ul Dinamo – Steaua de la Miami. Va fi ora 13.30 în Florida când arbitrul Cristi Balaj va fluiera startul partidei, iar acţionarul dinamovist este pregătit pentru marele moment.

Chiar mai mult decât pregătit s-ar putea spune, judecând după un material publicat de ziarul Libertatea, care publică un interviu cu Borcea. „Am aici, la Miami, toate condiţiile pentru a urmări această partidă. Nu va lipsi nimic din arsenalul pe care-l am de fiecare dată: eşarfe, trabucuri, alune şi pastile de cap„, a declarat şeful lui Dinamo, care a povestit şi cum a reacţionat după cel mai trist moment trăit la un derby Dinamo – Steaua. „Cea mai urâtă amintire legată de meciurile cu Steaua este o înfrângere cu 0-5 în Cupa României, ediţia 1984-1985. De nervi, am mâncat atunci vreo trei pungi cu caramele”, a spus el.

Cât despre scorul final al meciului de diseară, Cristi Borcea e convins: „Va fi 3-1 pentru Dinamo, cu golurile lui Moţi, Dănciulescu şi Niculae”.