Din nou panică în Parlamentul României! Deputat, testat pentru coronavirus

Este din nou panică în Parlamentul României. Deputatul Stelian Ion a declarat că s-a testat pentru coronavirus și că așteaptă rezultatul în cursul zilei de miercuri, 1 iulie.

RomaniaTV.net
01 iul. 2020, 09:19
Din nou panică în Parlamentul României! Deputat, testat pentru coronavirus

Parlamentarul a recunoscut că, luni seara, s-a simțit rău și a avut febră. Din acest motiv, a doua zi a decis să se testeze la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța. Iar în cursul zilei de miercuri așteaptă și rezultatul testului.

Deputatul constănțean Stelian Ion este la primul mandat în Parlamentul României. 

Citește și: Senatorul Vergil Chiţac, infectat cu coronavirus, a fost externat

Vestea vine după ce Senatorul PNL Vergil Chițac a fost primul politician cu COVID-19. Acesta a fost testat pozitiv chiar la începutul declanșării epidemiei, pe 10 martie.

Senatorul PNL Vergil Chiţac şi soţia sa au fost diagnosticaţi cu coronavirus în 13 martie, ulterior fiind confirmat şi fiul lor. Cei trei sunt internaţi la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa.

Senatorul Vergil Chițac, infectat cu coronavirus la jumătatea lunii martie, a ieșit din spital. A fost externată și soția sa, tratată după ce a fost confirmată cu COVID 19.

Procurorii de la Parchetul General au deschis un dosar penal in rem, pentru săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, în cazul senatorului liberal Vergil Chiţac, care a infectat mai multe persoane cu noul coronavirus.