Din păcate, o veste proastă! Ghinioanele se ţin lanţ de Alexandru Arşinel

Pentru Alexandru Arşinel, ultimul an a fost cel mai greu din viaţa lui. Actorul a pierdut două colege şi bune prietene, în doar o lună. Pierderea Stelei Popescu şi a Cristinei Stamate l-au marcat şi i-au slăbit sănătatea.

29 dec. 2017, 07:06
Din păcate, o veste proastă! Ghinioanele se ţin lanţ de Alexandru Arşinel

Recent, Alexandru Arşinel a suferit o intervenţie chirurgicală la inimă, dar acum se simte bine. În schimb, soţia lui se deplasează doar cu ajutorul scaunului cu rotile şi are nevoie în permanenţă să fie supravegheată de cineva.

În 2016, soţia lui Alexandru Arşinel a căzut pe scări şi s-a lovit foarte tare la cap. Deşi şi-a revenit, Marilena nu poate merge singură. Alexandru Arşinel a dus-o la Sinaia, la aer curat, acolo unde cei doi au o casă de vacanţă.

„De vorbit vorbeşte, dar nu se mişcă, picioarele ei refuză să facă asta. E imobilizată, stă în fotoliu şi o deplasăm doar aşa. Avem ajutor, o femeie care stă permanent cu ea. Marilena se simte mai bine, cum să spun, cum se poate simţi un om în situaţia ei. Suntem la Sinaia acum, am adus-o la aer curat. (…) Nepoţii au rămas la cuscri, n-am vrut să îi mai expun la suferinţă. Ei o văd pe bunica în permanenţă însă acum, de Sărbători, n-aş fi vrut să se mai întristeze.”, a povestit Alexandru Arşinel, pentru click.ro.