Din „Singur acasă”, în singur pe stradă. Vezi în ce hal a ajuns Macaulay Culkin FOTO

Fumând la colţul străzii, noaptea târziu, îmbrăcat ca un homeless şi cu unghiile vopsite în negru, vedeta din "Singur acasă" este de nerecunoscut.

RomaniaTV.net
14 apr. 2013, 14:51

Un student la Jurnalism din Essex l-a fotografiat pe prietenul său alături de vedeta din „Singur acasă”, Macaulay Culkin, la 2:30 dimineaţa. Ipostaza în care multimilionarul apare este jalnică. Nimic din gloria sa de altădată!…

Nu l-am recunoscut prima dată. Am crezut că este era vreun vagabond, un homeless care cerşise o ţigară. Am vorbit un pic cu el. Avea accent american. Abia când prietenul meu, Drew (care îl ţinea de umeri, n.r.), l-a întrebat dacă este cu adevărat Macaulay Culkin mi-am dat seama că el era. Dar nici atunci nu am fost convins. Nu sunt expert, dar nu semăna deloc cu … el„, a povestit studentul Marley Spindley.

„Am vorbit vreo cinci minute şi ne-a spus că se află la Londra, în vizită la nişte prieteni de-ai săi. Vorbea încet şi rar. Părea pierdut în spaţiu”, a mai povestit Spindley. Studentul a povestit că avea o înfăţişare jalnică, cu părul slinos, strâns într-o coadă, prost şi neglijent îmbrăcat şi cu unghiile neîngrijite, dar vopsite în negru.

Vedeta din „Singur acasă” le-a mai dezvăluit amicilor săi de ocazie că el se hotărâse încă de la 14 ani să renunţe la actorie. Până atunci, de pe urma acesteia câştigase aproximativ 20 de milioane de dolari.

S-a căsătorit în 1998 cu Rachel Miner, de care a divorţat după 4 ani. A avut apoi o relaţie de 8 ani cu Mila Kunis, de care s-a despărţit în 2010.

Macaulay Culkin a fost arestat în Statele Unite, în 2004, pentru posesie de marijuana şi antidepresive ca Alprazolam şi Clonazepam, primind o pedeapsă de 3 ani de închisoare cu suspendare. Anul trecut, într-un interviu acordat revistei American, a negat că este consumator de heroină.