Dinamo a pierdut cu Sportul şi a picat pe locul doi. Vezi cine e noul lider

Dinamo a pierdut surprinzător cu Sportul Studenţesc şi a pierdut poziţia de lider în Liga I. Pe primul loc a urcat CFR Cluj, care s-a impus în faţa Pandurilor, în etapa a 21-a.

RomaniaTV.net
17 mart. 2012, 21:59
Dinamo a pierdut cu Sportul şi a picat pe locul doi. Vezi cine e noul lider

Dinamo a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, de Sportul Studenţesc, scor 3-1 (2-1) şi a căzut pe locul doi în Liga I.

După ce au deschis rapid scorul, în minutul 2, prin Marius Niculae, „câinii” au cedat frâiele jocului. Sportul a egalat prin Nistor (15) şi a preluat conducerea în minutul 32, în urma golului lui Ferfelea. Scorul final al întâlnirii a fost stabilit de Lazăr, în minutul 81.

CFR Cluj este noul lider al Ligii I, după ce a învins, pe teren propriu, pe Pandurii Târgu Jiu, scor 2-0. Golurile au fost marcate de Sougou (60) şi Kapetanos (90+3).

Tot sâmbătă, Petrolul Ploieşti a remizat, pe teren propriu, scor 2-2 (1-0), cu Universitatea Cluj, golurile fiind înscrise de Opriţa (40) şi Zerka (71), respectiv Grozav (59) şi Ad. Cristea (89, penalti).

Într-un alt meci al zilei, Gaz Metan Mediaş a învins, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), pe Voinţa Sibiu, goluri Vitinho (38) şi C. Petre (46).