Dinamo a terminat anul pe primul loc

După o înfrângere şi un egal, pentru Dinamo a venit victoria care o menţine în poziţia de campioană de toamnă a Ligii 1. Trupa lui Liviu Ciobotariu a jucat la Târgu Mureş ultimul meci din acest an şi s-a impus cu dificultate, printr-un penalty acordat cu destul de multă uşurinţă de arbitrul Alexandru Tudor.

RomaniaTV.net
17 dec. 2011, 20:50
Dinamo a terminat anul pe primul loc

Pare paradoxal, dar în ultimele patru etape ale Ligii 1FCM Târgu Mureş a câştigat mai multe puncte decât liderul campionatului, Dinamo. Sub conducerea lui Maurizio Trombetta, ardelenii nu au mai cunsocut înfrângerea din etapa a 13-a, asta până aseară, când s-au întâlnit cu „câinii” lui Ciobotariu.

În ciuda faimei ofensive, Dinamo a fost destul de imprecisă şi timidă în prima parte a meciului. O ocazie destul de mare a avut-o Ionel Dănciulescu, în minutul 47, şi tot veteranul din atacul lui Dinamo a scos un penalty în minutul 49, după un contact cu Robert Ilyeş.

Lovitura de la 11 metri a fost transformată de Marius Niculae, care a ajuns la 14 goluri marcate, în 18 etape.

Dinamo a trecut însă prin mari emoţii în finalul partidei. Şutul lui Diego Ruiz a şters bara transversală, în minutul 74, Florin Dan a reluat în braţele lui Bălgrădean în minutul 88 şi tot Diego Ruiz a mai ratat o mare ocazie în prelungiri.

A rămas 1-0 pentru Dinamo, care este pentru a 19-a oară campioană de toamnă. Doar de patru ori până acum a pierdut titlul la sfârşitul sezonului.