Dinamo – Concordia 3-1 în etapa a 4-a din PLAY OUT LIGA 1. Vezi CLASAMENTUL

Dinamo a învins-o, sâmbătă, pe Concordia Chiajna într-un meci din etapa a 4-a din play out, scor 3-1.

07 apr. 2018, 19:42
Dinamo – Concordia 3-1 în etapa a 4-a din PLAY OUT LIGA 1. Vezi CLASAMENTUL

Dinamo a deschis scorul după doar 9 minute. Nistor a centrat ideal din flancul stâng, iar Hanca a îndeplinit o simplă formalitate. Nistor a fost la un pas să majoreze avantajul lui Dinamo în minutul 23, dar șutul său de la 17 metri a fost respins în bară de Vitauskas. Până la urmă, s-a făcut 2-0 în minutul 31. Nistor a oferit o nouă pasă ideală, Nemec a plonjat spectaculos și l-a învins pe Vitauskas. Recitalul lui Nistor a continuat și în repriza secundă. Mijlocașul l-a lansat extraordinar pe Mahlangu, sud-africanul a sprintat către poartă și a înscris primul său gol pentru Dinamo în Liga 1. Nou-intratul Moldoveanu a fost la un pas să ducă scorul la 3-0 în minutul 84, dar șutul său din interiorul careului s-a dus mult peste poartă. Bumba a marcat golul de onoare al Concordiei în prelungirile partidei, speculând o eroare monumentală făcută de Hanca.

DINAMO – CONCORDIA 3-1 (2-0)

Au marcat: HANCA 9, NEMEC 31, MAHLANGU 48 / BUMBA 90+3

Dinamo: Penedo – Corbu (49 Moldoveanu), Maric, Katsikas, Olteanu – Monroy (55 Dudea), Mahlangu – Hanca, Nistor, Pesici – Nemec (70 Torje).

Concordia: Vitkauskas – Patache, Albu, Marc, Panait – Prepeliță, Bucșa – Batin (77 Bawab), R. Deaconu (54 Nivaldo), Bumba – Bud (62 Pena).