DINAMO – CRAIOVA 0-2. Momente grele în derby-ul etapei, Neagoe luat cu ambulanţa după un stop cardiac

DINAMO - CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Cel mai tare meci din etapa a doua a Ligii I se joacă pe Arena Naţională. Duminică, de la ora 21:00, în direct la Telekom Sport 1, Digi Sport 1, Look Sport şi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net, Dinamo joacă acasă cu Universitatea Craiova.

21 iul. 2019, 18:11

DINAMO – CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Miză uriaşă pentru Eugen Neagoe şi Corneliu Papură înaintea derby-ului etapei, Dinamo – Craiova. Ambii antrenori speră să-i împace pe suporteri cu o victorie în această seară, de la 21:00.

DINAMO – CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. 

DINAMO – CRAIOVA 0-2, Gol Roman

UPDATE  Veşti bune de la Spitalul de Urgenţă. Eugen Neagoe este conştient şi vorbeşte, medicii făcându-i în continuare o serie de teste. 

0-1, gol Bărbuţ. Neagoe a fost trasportat la Floreasca.

UPDATE. Meciul a fost întrerupt în minutul 25, când lui Eugen Neagoe i s-a făcut rău! Antrenorul și-a pierdut cunoștința, spre disperarea oamenilor de pe banca de rezerve. 

Jucătorii aflați în zonă au fugit spre cadrele medicale aflate la stadion pentru a cere intervenția de urgență. Ambulanța a venit la marginea terenului și i-a acordat primele îngrijiri medicale antrenorului.

După șapte minute de întrerupere, tehnicianul a fost urcat pe targă și apoi în ambulanță, moment în care și-a mișcat mâinile, semn că își recăpătase cunoștința. 

Dinamo şi Universitatea Craiova s-au întâlnit în sezonul trecut doar de două ori. Iar asta doar pentru că echipa din Ştefan cel Mare a ratat, pentru al doilea sezon consecutiv, prezenţa în play-off-ul Ligii I. Astfel, cele două echipe s-au mulţumit doar cu meciurile pe care le-au disputat în sezon regulat.

Interesant este că ambele partide s-au încheiat cu acelaşi scor, iar victoriile au fost împărţite. Mai întâi, oltenii le-au aplicat o corecţie dură „câinilor”, apoi, echipa pregătită de Mircea Rednic la acea vreme s-a impus cu acelaşi scor, 3-0, în Ştefan cel Mare. Atacantul italian Montini a reuşit un hattrick şi a adus o victorie importantă pentru dinamovişti în decembrie 2018.

Derby-ul etapei, Dinamo – Craiova, are o miză uriaşă pentru antrenorii celor două echipe. Atât Neagoe, cât şi Papură speră să-i împace pe suporteri cu o victorie pe Arena Naţională.

Fanii oltenilor i-au cerut demisia lui Papură la ultimul meci al Craiovei, câștigat cu 3-2 contra azerilor de la Sabail.

„Ăștia sunt fanii noștri și cu ei mergem în continuare. Dacă vom câștiga, va fi totul extraordinar”, a declarat Corneliu Papură.

„Nu e un meci special. Îmi doresc să câștigăm. Am fost de multe ori adversarul Craiovei și nu e ceva nou pentru mine”, a spus și antrenorul lui Dinamo, Eugen Neagoe.

Umilit de Viitorul la debut, Eugen Neagoe promite că echipa sa va arăta mai bine cu Craiova. N-are probleme de lot, spre deosebire de antrenorul oltenilor.

„(Ce linie de fund putem alinia?) Asta mă întreb și eu – ce linie de fund putem alinia. Vedem care e starea lor. Încă nu avem un diagnostic clar să știm pe cine ne bazăm”, a mai afirmat Papură.

Peste 5.000 de bilete s-au vândut pentru Dinamo – Craiova. „Câinii” speră ca minimum 15.000 de oameni să meargă pe Arena Naţională la meciul transmis în direct de Digi Sport 1.

DINAMO – CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. ECHIPE PROBABILE

Dinamo: Piscitelli – De Moura, Klimavicius, D. Ciobotariu, Sin – Mrzljak, Răuță – Sorescu, Bru, Moldoveanu – Montini.

U Craiova: Pigliacelli – Martic, Kelic, Hreniuc, Bancu – Mateiu – Bărbuț, Cicâldău, M. Șerban, Baiaram – M. Roman II.

Arbitri: Istvan Kovacs – Vasile Marinescu și Ovidiu Artene.