Dinamo, din rău în mai rău. A pierdut în prelungiri, pe terenul Astrei

Dinamo a suferit prima înfrângere din actuala ediţie de campionat 0-1 la Astra Ploieşti. Unicul gol a fost marcat din penalty, în al patrulea minut al prelungirilor.

RomaniaTV.net
02 sept. 2012, 16:16
Dinamo, din rău în mai rău. A pierdut în prelungiri, pe terenul Astrei

Eliminată din Liga Europa, de Metalist Harkov, Dinamo nu îşi găseşte cadenţa nici în campionatul intern şi a suferit prima înfrângere din actuala ediţie de campionat. „Câinii” antrenaţi de Dario Bonetti au pierdut cu 0-1 la Astra Ploieşti, din cauza unui gol primit în ultimul minut al prelungirilor, din penalty.

Totuşi, dinamoviştii le-au fost net inferiori adversarilor, care ar fi putut deschide scorul mult mai devreme, dacă nu ar fi fost salvaţi de bară sau de intervenţiile portarului Naumovski. Încă din minutul 6 Ivanovski, de la gazde, a avut o ocazie uriaşă, pe care a ratat-o inexplicabil, trimiţând peste bară din careul mic, deşi se afla cu poarta goală în faţă.

În startul reprizei secunde Dinamo a rămas în 10 jucători de câmp,  Koulibaly fiind eliminat direct, pentru un cot aplicat lui Ivanovski. Astra a continuat să atace, dar Fatai a nimenrit transversala în minutul 65, iar Bukari a şutat şi el în bară, în minutul 83. Între timp se restabilise egalitatea numerică şi pe teren, Distefano fiind eliminat în minutul 73, pentru al doilea cartonaş galben.

În prelungiri, când toată lumea credea că meciul se va încheia 0-0, a fost detonată bomba. Fatai a fost faultat în careu de Dragoş Grigore, arbitrul a dictat penalty, iar Tembo a transformat lovitura de la 11 m. Era al patrulea minut al prelungirilor, iar tabela nu a mai putut fi modificată după această fază.

Astfel, Astra a acumulat 14 puncte şi a urcat provizoriu pe locul 2 în Liga I, iar Dinamo rămâne cu 11 puncte, la opt puncte de liderul Pandurii şi se află pe locul 5.