Dinamo este campioana astrologilor. Previziunile anului 2012, în fotbal

Astrologul Viorel Pănoiu spune 2012 este anul "câinilor". Steaua scapă de ghinion abia în iunie, Adrian Mutu va avea un sezon plin de accidentări, iar Torje şi Marica şi-ar putea schimba echipele.

RomaniaTV.net
29 dec. 2011, 19:58
Dinamo este campioana astrologilor. Previziunile anului 2012, în fotbal

Cea mai avantajată echipă din punct de vedere astrologic pentru câştigarea titlului de campioană a Ligii I în 2012 este Dinamo, urmând să se lupte, conform previziunilor, cu FC Vaslui, a declarat agenţiei Mediafax astrologul şi numerologul Valeriu Pănoiu.

Fotbaliştii antrenaţi de Liviu Ciobotariu au toate şansele în 2012 să se împace cu galeria, susţine Pănoiu. „Cel mai avantajat club din punct de vedere astrologic pentru câştigarea campionatului, cu Jupiter, planeta norocului, de partea sa, este Dinamo. Până pe 11 iunie, imaginea clubului este în ascensiune, echipa se poate redresa în principal în ochii suporterilor, are mari şanse de a atrage atenţia asupra ei şi de a stârnii invidii. Din vară încolo, clubul pare a-şi reveni financiar, prin obţinerea unor drepturi în urmă jocului prestat. Deja la jumătatea lunii mai, lucrurile pot fi în avantajul echipei Dinamo, ce poate lua o opţiune serioasă pentru titlu. Dinamo are un plus, fiind echipa care poate profita şi de paşii greşiţi ai adversarelor„, a declarat Pănoiu.

Pentru Liviu Ciobotariu însă, 2012 poate constitui o provocare în sensul că va fi tentat să renunţe la postul de antrenor de la Dinamo: „Marea sa provocare este să nu cedeze presiunilor şi să lase echipa chiar pe val. Necazurile ar putea să i se tragă chiar din interior, fie de la conducătorii clubului, fie de la jucătorii pe care-i antrenează. E posibil să i se refuze nişte drepturi financiare care să-l determine să dea înapoi. La Ciobotariu echipa merge bine sau construieşte ceva, dar este tentat să abandoneze, ceea ce ar fi o greşeală. A doua jumătate a anului 2012 poate veni pentru el cu un contract avantajos”.

În 2012, acţionarul dinamovist Cristi Borcea are şanse să se însănătoşească, dar în august şi septembrie este ameninţat de motive de insatisfacţie. „Până în vară, e posibil să iasă în faţă cu declaraţii la cacealma. Îi place să se joace şi s-ar putea să dea lovitura în urma unor speculaţii. Este foarte creativ şi inspirat. În a două jumătate a anului, cele mai mari satisfacţii le obţine din muncă. De asemenea, a două jumătate din 2012 vine cu o îmbunătăţire vizibilă a stării de sănătate. Cu toate acestea, în lunile august şi septembrie este ameninţat de motive de insatisfacţie. Îngrijorare profesională, recul, aşteptarile se prăbuşesc şi i se mai taie din elan, îşi mai corijează orgoliul”, a declarat astrologul.

„Până în iunie, ca să-i meargă bine, Nicolae Badea are nevoie să renunţe la oameni, la proiecte. Este esenţial pentru el să facă nişte alegeri şi să încheie capitole din viaţă sa! Poate câştiga uşor bani de pe urma altora, de exemplu de pe urma performanţelor echipei. Va dori probabil să se rupă de ataşamente vechi, fie să se detaşeze el de o pasiune, adoptând detaşarea, fie să elimine oameni din anturaj”, a spus Pănoiu despre preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Dinamo.

În actuala ediţie de campionat, Steaua nu pare să aibă sorţi de izbândă la titlu, conform previziunilor lui Pănoiu. „Steaua scapă de ghinion din iunie şi are un an la dispoziţie să-şi revadă gloria de altădată. Până în iunie parcă merge în hopuri, şuturi şi îşi da singură cu stângul în dreptul, cade victima propriilor erori„, a precizat Pănoiu.

Anul 2012 nu va fi unul grozav, conform aceloraşi previziuni, nici pentru Gigi Becali: „Cumva, patronul Stelei se află în contratimp cu echipa. Abia din iunie, când Steaua se poate redresa spectaculos şi echipa redevine un vârf de popularitate, încep problemele pentru patron, care are de plătit poliţe vechi, revin în actualitate cazuri de discreditare, are de suferit de pe urmă acuzaţilor şi a duşmanilor ascunşi. Va fi nevoit sau va alege să se retragă din viaţă publică tot mai mult pentru a se ocupă de problemele de imagine. Din a doua jumătate a lui 212, vom vedea un George Becali tot mai puţin exuberant, dar probabil mai preocupat de sine şi de relaţia cu Dumnezeu„.

Despre echipa patronată de Adrian Porumboiu, FC Vaslui, Pănoiu spune că ar putea fi principala contracandidată la titlu a dinamoviştilor. „Iată contracandidata lui Dinamo. Patronul Porumboiu face schimb parcă din iunie încolo cu Gigi Becali în ceea ce priveşte vizibilitatea publică. Aşa că a doua jumătate de an îl menţine în centrul atenţiei. Însă până în iunie are mari şanse de a-şi vedea un vis cu ochii! Îşi atinge un ideal, are capacitatea de a ieşi în faţă şi de a impresiona. De fapt, marele său merit este capacitatea de a-i promova pe alţii, de a-i scoate în faţă şi de a le recunoaşte meritele. Performanţa sa este de fapt performanţa oamenilor în care crede şi investeşte. Iar dacă la acest capitol este inspirat, poate da lovitură de graţie!”, a mai spus Pănoiu.

Conform previziunilor astrologice, Rapid rămâne în continuare echipa care va visa frumos: „Până în vară se încheagă un lot foarte echilibrat, omogen. Cheia secretului pentru Rapid este jocul echipei organizate şi închegate. A două parte a anului destramă nişte visuri, aspiraţii şi idealuri. Rapidul visează frumos în prima parte a anului şi se trezeşte din vară încolo„.

Antrenorul Răzvan Lucescu găseşte în 2012 fotbalişti talentaţi pentru Rapid, iar George Copos poate pune capăt unei vechi colaborări: „Până în vară Lucescu se afirmă prin decizii inspirate şi prin speculaţii. Poate da lovitura prin promovarea unor talente noi. Toamna vine cu perspective excelente de a câştiga bani, fie încheie un contract avantajos, fie i se măreşte salariul. Profesional, a doua jumătate a anului este mai benefică decât prima. George Copos se poate rupe de un parteneriat, poate pune capăt unei vechi colaborări, până în toamnă, în octombrie. Fie este vorba de viaţa personală, fie de o asociere profesională. Poate chiar de implicarea la echipă, asupra căreia va medita serios”.

Cum nu se cunoaşte data exactă a înfiinţării clubului CFR Cluj, nu au putut fi făcute previziuni pentru această echipă. Dar pentru patronul Arpad Paszkany nu se întrevede un an tocmai bun: „Până în octombrie, mai are de tras ponoasele unor greşeli şi decizii proaste din trecut. Este într-o etapă de regenerare, de vindecare a rănilor trecutului. Zorii apar din octombrie, când va putea să iasă din nou la rampă şi să se afirme prin iniţiativă şi aspiraţii îndrăzneţe”.

Atât Mircea Sandu cât şi Dumitru Dragomir au de înfruntat adversari în 2012. „Până în toamnă, Sandu are de trecut un test al rezistenţei, imaginea sa este pusă la încercare. Scapă de griji, presiuni şi ameninţări din octombrie încolo, când va fi tot mai puţin contestat. Dumitru Dragomir are de înfruntat adversităţi, jocuri de culise şi lovituri pe la spate. Însă are spatele asigurat, pentru că a reuşit să şi-l acopere. Din iunie va reveni pe scenă cu acelaşi zâmbet pe buze şi cu atitudine triumfală, de persoană invincibilă şi cu mâinile curate”, a spus numerologul.

Victor Piţurcă este în ascensiune până în iunie. Din iunie încolo, are şansa de a-şi etala valoarea şi de a-şi pune la treabă talentele sale de antrenor. Perspective financiare excelente în a doua jumătate a anului pentru selecţioner, crede Pănoiu.

Pentru Adrian Mutu, 2012 îi va aduce accidentări, iar lui Gabriel Torje şi Ciprian Marica posibil alte echipe.