Dinamo este cu un picior şi jumătate înapoi în Superliga! „Câinii” au demolat FC Argeş pe Arena Naţională, la primul meci după 11 ani la care Borcea a fost în tribună

Retrogradată la sfârşitul sezonului trecut, pentru prima oară în istoria de 75 de ani a clubului, Dinamo este pregătită să revină pe prima scenă a fotbalului românesc chiar din prima încercare, câştigând prima manşă a barajului cu FC Argeş de o manieră categorică şi entuziasmantă.

29 mai 2023, 22:08
Dinamo este cu un picior şi jumătate înapoi în Superliga! „Câinii” au demolat FC Argeş pe Arena Naţională, la primul meci după 11 ani la care Borcea a fost în tribună

Deşi s-a chinuit până în ultima etapă a sezonului regulat să intre în playoff, apoi nu a reuşit să prindă unul dintre locurile care i-ar fi asigurat promovarea directă, Dinamo a intrat la baraj, unde întâlnesc în dublă manşă pe FC Argeş.

În actualul sezon, FC Argeș a încheiat pe locul 14 în SuperLigă, în timp ce Dinamo a terminat pe poziția a 4-a în Liga 2. Manșa retur dintre cele două formații este programată duminică, 4 iunie, de la ora 21:00.

În ciuda faptului că puţini le dădeau şanse să treacă de echipa antrenată de Bogdan Argeş-Vintilă, „câinii” au făcut luni un prim meci entuziasmant, asigurându-şi în mare parte promovarea, după un 6-1 care nu lasă loc de prea multe comentarii.

Arena Naţională a primit luni seară 24.600 de spectatori, meciul dintre Dinamo şi FC Argeş devenind astfel cel mai urmărit din acest sezon de Liga 2.

Eroul meciului a fost, fără discuţie, francezul Lamine Ghezali, format de St. Ettienne, care a marcat două goluri şi a contribuit cu încă două pase decisive pentru colegii săi.

Dinamoviştii au punctat prin Bena (15), Larrucea (24), Pop (28), Ghezali (41, 62) şi Iglesias (56).

Golul de onoare al argeşenilor a fost marcat de Zebic, în minutul 55.

Citeşte şi: Derapaj verbal al lui Dan Petrescu la adresa lui Gică Hagi. Ce i-a transmis fostului său coleg de la naţională şi reacţia elegantă a „Regelui” VIDEO