Dinamo îl vinde pe Ţucudean cu 800.000 de euro. Atacantul va fi antrenat de Mircea Rednic

Clubul Dinamo a ajuns la un acord cu gruparea Standard Liege, antrenată de Mircea Rednic, pentru transferul definitiv al atacantului George Ţucudean (21 de ani).

RomaniaTV.net
30 ian. 2013, 15:01
Dinamo îl vinde pe Ţucudean cu 800.000 de euro. Atacantul va fi antrenat de Mircea Rednic

Atacantul dinamovist George Ţucudean va pleca, miercuri, la ora 16.30, spre Liege, unde va efectua vizita medicală. Presa belgiană notează că Ţucudean ar urma să semneze pe patru ani şi jumătate, valoarea transferului fiind de 800.000 de euro.

Anterior, în cursul yilei de miercuri, antrenorul echipei Dinamo, Cornel Ţălnar, declarase că s-a ajuns „la un anumit acord” în ceea ce priveşte transferul atacantului George Ţucudean la Standard Liege. „Eu am vorbit cu jucătorul, el ar vrea să plece, poate ar fi mai bine pentru el să plece într-un fotbal mai spectaculos, dar nu depinde de el, ci de înţelegerea dintre conducerea noastră şi cea de la Standard Liege. Dintr-un anumit punct de vedere poate ar fi bine şi pentru Dinamo, că s-ar rezolva alte probleme„, declarase Cornel Ţălnar.

Standard Liege i-a mai transferat în această iarnă, sub formă de împrumut, pe mijlocaşul Adrian Cristea (Petrolul), dar şi pe fostul dinamovist Zie Diabate.