Dinamo l-a pus pe liber pe Liviu Ganea

Atacantul nu a fost reţinut în lotul care a plecat din nou în Antalya, joi dimineaţa. De asemenea, Bogdan Pătraşcu va fi cedat altei echipe.

RomaniaTV.net
16 feb. 2012, 09:40
Dinamo l-a pus pe liber pe Liviu Ganea

Dinamo a stat 23 de zile în Antalya iarna aceasta şi nici nu a revenit bine în ţară, la începutul săptămânii, că fotbaliştii s-au îmbarcat din nou în aeronava cu destinaţia Turcia. Din lotul pentru noul stagiu de pregătire nu fac parte jucătorii Georgian Păun şi Muşat, care urmează să fie împrumutaţi la ŢSKA Sofia, dar nici Liviu Ganea şi Bogdan Pătraşcu, care vor fi cedaţi la echipe din ţară.

Lui Liviu Ganea îi expiră în vară contractul cu Dinamo şi poate pleca liber la orice echipă, dar jucătorul se află într-un teribil război cu fraţii Becali, după ce a refuzat oferta acestora de a juca la Astra Ploieşti. „După ce am rupt înţelegerea, mi s-a spus clar că nu voi mai juca la Dinamo nici un minut. Se ştie ce influenţă are Giovanni Becali la Dinamo„, a povestit fotbalistul. La rândul ei, conducerea lui Dinamo îi reproşează fotbalistului că are pretenţii financiare exagerate.

Tehnicianul Liviu Ciobotariu nu a acordat nicio declaraţie presei, motivând că ajuns târziu la aeroport.