Dinamo pierde pe toate planurile. LPF a anunţat o nouă înfrângere a „câinilor”

Comisia de Soluţionare a Litigiilor a respins memoriul depus de Dinamo împotriva lui Becali. Patronul FCSB fusese acuzat că l-a contactat pe Nistor, deşi acesta se află sub contract cu formaţia din Ştefan cel Mare.

RomaniaTV.net
01 nov. 2018, 12:59
Dinamo pierde pe toate planurile. LPF a anunţat o nouă înfrângere a „câinilor”

Dinamo a pierdut războiul cu FCSB în privinţa modului în care Becali s-a comportat în „cazul Nistor”. Liga Profesionistă de fotbal a analizat speţa şi a venit astăzi cu un verdict.

FC DINAMO VS. FC FCSB şi GEORGE BECALI – Acţiune în constatare – Respinge cererea ca neîntemeiată. Cu recurs„, se arată pe siteul LPF. Cei din „Ştefan cel Mare” au dreptul de a contesta decizia, dar şansele să aibă câştig de cauză la Apel par destul de mici.

În septembrie, Bogdan Bălănescu, secretarul general al clubului Dinamo, a dezvăluit că gruparea pe care o reprezintă a depus un memoriu la Federația Română de Fotbal atât împotriva lui Gigi Becali, cât și împotriva celor de la FCSB pentru faptul că au negociat cu un jucător aflat sub contract.

Nu este normal ca în fotbalul românesc să se facă oferte la televizor pentru a destabiliza jucătorii. Aşa a fost şi în cazul lui Andrei Cristea şi a lui Qaka. Unii şi-au făcut o strategie prin care să influenţeze jucătorii.

Ofertele publice sunt interzise, conform regulamentului. Dinamo a depus un memoriu la Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor împotriva FCSB şi a domnului George Becali„, spunea Bălănescu.

Transferul lui Dan Nistor la FCSB nu s-a concretizat, asta după ce Gigi Becali a înaintat mai multe oferte, ultima în valoare de 800.000 de euro și un salariu de 20.000 de euro pe lună pentru jucător.