Dinamo revine pe podium, în faţa Stelei. „Câinii” au învins la Chiajna

În ultimul meci al etapei a 26-a, Dinamo a câştigat cu 3-1 pe terenul Concordiei. Este prima victorie a alb-roşilor, după o serie de şase etape doar cu egaluri şi înfrângeri.

RomaniaTV.net
16 apr. 2012, 20:47
Dinamo revine pe podium, în faţa Stelei. „Câinii” au învins la Chiajna

Dario Bonetti a redebutat cu o victorie în Liga I. Dinamo a câştigat cu 3-1 partida jucată la Concordia Chiajna, dar a avut emoţii în debutul partidei. Viorel Dinu a ratat incredibil, în minutul 5, din doar 3 metri. Rocha l-a pus şi el la încercare pe Bălgrădean cu un şut din afara careului, iar apoi Cătălin Munteanu a fost la un pas să înscrie în propria poartă.

Dinamo a reuşit totuşi să înscrie, după o jumătate de oră de joc. Alexe a deschis scorul din centrarea lui Cristi Pulhac. În repriza secundă, Marius Alexe a mai înscris o dată, din lovitură de la 11 metri.

Concordia a redus din diferenţă în ultimul minut, iar echipa lui Reghecampf a mai înscris un gol, în prelungiri, dar în propria poartă. Petrovici l-a bătut pe Niţă după centrarea lui Ţucudean şi Concordia Chiajna – Dinamo s-a terminat 1-3.

În urma acestui rezultat, Dinamo a urcat pe locul 2, la egalitate de puncte cu Steaua şi la trei puncte în spatele liderului CFR Cluj.