Dinamo şi-a luat super-atacant. Victor Obinna, campion cu Inter, a semnat cu „câinii”

Dinamo a reuşit să dea lovitura pe piața transferurilor. Victor Obinna, un atacant nigerian de 29 de ani, care a evoluat la mai multe cluburi de top, a semnat luni cu formaţia din Ştefan cel Mare.

30 ian. 2017, 15:43
Dinamo şi-a luat super-atacant. Victor Obinna, campion cu Inter, a semnat cu „câinii”

Victor Obinna, fostul atacant al lui Inter Milano, a ajuns, deja, la București. Fotbalistul, care a mai evoluat în carieră pentru grupări ca Malaga sau West Ham a făcut vizita medicală şi a semnat apoi contractul cu Dinamo.

Victor Obinna ar trebui să fie înlocuitorul perfect pentru Harlem Gnohere, ajuns în această iarnă la Steaua. Nigerianul a avut însă probleme în ultimii ani. În 2014, el a fost împrumutat de Lokomotiv Moscova la Chievo, club la care mai evoluase între 2005 şi 2008, iar apoi a ajuns în Germania, la MSV Duisburg.

Anul trecut, Obinna a fost luat de SV Darmstadt, formație de primă ligă în Germania. Mai mult rezervă, el a prins însă două meciuri în Bundesliga, jucând inclusiv împotriva lui Bayern (0-1), meci în care a fost introdus în prelungiri. Celălalt joc în care a fost folosit a fost cel cu Schalke, din noiembrie, când a prins aproape 40 de minute în meciul pierdut de echipa sa, 1-3.

Obina are 48 de meciuri în naţionala Nigeriei, pentru care a marcat 12 goluri. Victor Obinna a fost campion al Italiei, cu Inter Milano, în anul 2009.

500.000 de euro este cota lui Obinna, conform transfermarkt.de.