DINAMO-STEAUA. Ovidiu Haţegan va conduce derby-ul DINAMO-STEAUA din Liga I

DINAMO-STEAUA. La doar trei zile după ce au remizat în Cupa României, DINAMO şi STEAUA se întâlnesc din nou, în prima etapă din play-off. DINAMO-STEAUA se joacă, duminică, de la ora 20:30, LIVE VIDEO la DIGI SPORT şi DOLCE SPORT.

05 mart. 2016, 09:30
DINAMO-STEAUA. Ovidiu Haţegan va conduce derby-ul DINAMO-STEAUA din Liga I

DINAMO-STEAUA. Ovidiu Haţegan va conduce la centru derby-ul de duminică DINAMO-STEAUA. Acesta va fi asistat de Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe. Ovidiu Haţegan va fi prezent la Euro 2016. Arbitrul central în vârstă de 34 de ani a fost promovat în vara trecută în categoria Elite. El este extrem de bine cotat în Europa, în urmă cu o săptămână fiind la centru la partida dintre Tottenham și Fiorentina, din UEFA Europa League.

DINAMO-STEAUA. Ovidiu Haţegan a fost desemnat să conducă la centru de CCA şi derby-ul din august DINAMO-STEAUA, încheiat la egalitate 0-0. Ambele formaţii au lăudat arbitrajul după partidă.

DINAMO-STEAUA.. Meciul DINAMO-STEAUA, din Cupa României a ținut în fața televizoarelor 2,5 milioane de telespectatori. Atât au totalizat cele trei canale care au difuzat partida: Pro TV, Digi Sport și Dolce Sport. Cei mai mulți au fost pe Pro TV: trei sferturi din cei 2,5 milioane de români care s-aui uitat la meci l-au urimărit la Pro TV. Peste 400.000 de români au văzut meciul la Digi Sport, iar pe Dolce Sport s-au uitat la meci 150.000 de români.

DINAMO-STEAUA, meci din etapa 1 a play-off-ului din Liga I, este programat, duminică, de la ora 20:30, LIVE VIDEO la DIGI SPORT şi DOLCE SPORT.