Dinamo – Steaua, un meci cu 2,5 milioane de spectatori

AUDIENȚE. Meciul Dinamo - Steaua a ținut în fața televizoarelor 2,5 milioane de telespectatori. Atât au totalizat cele trei canale care au difuzat partida: Pro TV, DigiSport și Dolce Sport.

04 mart. 2016, 14:44
Dinamo – Steaua, un meci cu 2,5 milioane de spectatori

Cei mai mulți au fost pe Pro TV: trei sferturi din cei 2,5 milioane de români care s-aui uitat la meci l-au urimărit la Pro TV.

Pro TV a fost, pe intervalul meciului, cel mai urmărit post de televiziune.

Paginademedia.ro vă prezintă în continuare audiențele posturilor TV pe intervalul partidei Dinamo – Steaua, difuzat de Pro TV, DigiSport și Dolce Sport (intervalul 20.30-22.20): 

NAȚIONAL. Meciul Dinamo – Steaua (0-0) a avut, pe Pro TV, o medie de 1,9 milioane de români în fiecare minut, cifră cu care Pro TV a fost pe Primul loc, urmat de Kanal D (la mică distanță, cu Bahar) și de Antena 1.

DigiSport, care a transmis partida din Cupa României, a fost pe locul patru la nivelul întregii țări. Peste 400.000 de români au văzut meciul la postul deținut de RCS.

Pe DolceSport s-au uitat la meci 150.000 de români .

URBAN. La orașe, Pro TV a atras, cu meciul Dinamo – Steaua, aproape un milion de telespectatori pe minut. Top identic cu situația pe național – Pro TV, Kanal D, Antena 1.

DigiSport a fost pe patru și pe acest target, cu 350.000 de telespectatori la orașe.

Reprezentare mai slabă pentru Dolce Sport la orașe. Postul deținut de Telekom, cu o acoperire mai bună în mediul rural, a avut sub 50.000 de telespectatori la orașe și nu a prins top 20.

COMERCIAL. Cum s-a împărțit publicul comercial al meciului? Peste jumătate de milion de telespectatori între 18 și 49 de ani la Pro TV, la Dinamo Steaua. Locul patru pe target pentru Digi Sport, cu 140.000 de telespectatori din acest segment.

Pe publicul comercial, Dolce Sport a avut un procent foarte scăzut: doar 11.000 de telespectatori între 18 și 49 de ani au urmărit meciul de fotbal pe acest post.

Mai multe detalii, pe Paginademedia.ro