Dinamo suferă în Antalya. A făcut 1-1 cu Ried

Liderul Ligii I caută încă prima victorie din 2012. După 0-1 cu FK Taraz, din Kazahstan, acum au remizat cu austriecii de la Ried.

RomaniaTV.net
28 ian. 2012, 18:52
Dinamo suferă în Antalya. A făcut 1-1 cu Ried

Presiunea va fi mare pe liderul Ligii Întâi în returul acestei ediţii de campionat. Pe Dinamo o aşteaptă o primăvară grea, iar Liviu Ciobotariu are de pus la punct multe reglaje până la startul returului. Cel puţin asta o dovesc rezultatele din amicale.

Sâmbătă, „câinii” au încasat gol încă din minutul 18 din partea austriecilor de la Ried, la lovitura de cap a lui Beichler. Din fericire, nu s-a mai repetat scenariul din partida cu FK Taraz, când Dinamo nu a reuşit să-şi revină, iar Ţucudean a adus egalarea după doar patru minute. Acesta a fost însă momentul în care elevii lui Ciobotariu s-au blocat şi nu au mai reuşit să înscrie nici din penalty.

Bogdan Pătraşcu a ratat în minutul 27 o lovitură de la 11 metri, uşor acordată de arbitru, iar Curtean a nimerit bara, în minutul 54. Ba mai mult, austriecii au fost cei care au mai marcat o dată, în minutul 64, dar reuşita le-a fost anulată pentru fault în atac.