Dinamo transferă un portar de top. Pecanha şi-a dat acordul să joace în Ştefan cel Mare

Instalarea lui Dinu Gheorghe în funcţia de preşedinte al lui Dinamo începe să dea primele rezultate. Unul dintre cei mai buni portari din Liga 1, brazilianul Petreson Pecanha, şi-a dat acordul să joace din sezonul viitor pentru "câini".

18 mai 2015, 08:59
Dinamo transferă un portar de top. Pecanha şi-a dat acordul să joace în Ştefan cel Mare

Traian Marc şi Kristijan Naumovski nu au convins în acest sezon în poarta lui Dinamo, iar oficialii „câinilor” au încercat să găsească alte soluţii pentru sezonul viitor. De serviciile lui Peterson Pecanha s-a arătat interesată şi Steaua, care va rămâne în această vară fără Arlauskis, dar brazilianul de la Petrolul se pare că a ales-o pe Dinamo.

Cea mai bună ofertă pe care Pecanha o are în acest moment e venită de la Dinamo! Brazilianul s-a acomodat foarte bine în România și vrea să rămână aici, de asta și-a dat acordul, momentan doar verbal, ca din vară să se ducă la Dinamo„, au precizat, pentru fanatik.ro, surse din cadrul Petrolului.

Sursele au oferit şi detalii de la negociere şi salariul fotbalistului: „Fiind liber de contract, Pecanha a dorit o sumă importantă de bani la semnătură. Banii oferiți de Dinamo nu au fost pe placul brazilianului, care a dat înapoi. Negoiță și-a revizuit oferta, dar salariul de 5000 euro a creat o nouă sincopă în cadrul negocierilor. În prezent, cele două părți au bătut palma pentru un salariu de 8000 euro pe lună plus o primă de instalare de 30.000 euro„.