Dinamoviştii se tem de fani: Sperăm să nu mai fim înjuraţi din primul minut

Mijlocaşul formaţiei Dinamo, Sorin Strătilă, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că speră ca la partida cu Ceahlăul Piatra Neamţ de duminică, suporterii să nu îi mai înjure pe jucători, întrucât unii dintre colegii săi nu se mai pot concentra în asemenea condiţii.

RomaniaTV.net
19 apr. 2012, 14:27
Dinamoviştii se tem de fani: Sperăm să nu mai fim înjuraţi din primul minut

Cu Ceahlăul vom avea o partidă foarte grea pentru că nu a scăpat încă de grija retrogradării şi noi în ultima vreme am avut probleme cu echipele din a doua parte a clasamentului şi dacă nu vom lua meciul în serios cred că va fi destul de dificil. Ceahlăul e o echipă bună, au bătut şi Rapidul. Sperăm ca suporterii să vină cât mai mulţ şi să nu mai înjure. Sunt fotbalişti care au moralul afectat, sunt demoralizaţi, nu se mai pot concentra dacă sunt înjuraţi din primul minut. Nu e mai bine fără ei, dar ar fi bine să ne încurajeze, nu să ne huiduie„, a spus mijlocaşul dinamovist Sorin Strătilă.

Jucătorul dinamovist consideră că CFR Cluj rămâne principala favorită la titlul de campioană:

Sperăm să fim pe drumul cel bun, suntem în finala Cupei României suntem al trei puncte de primul loc în Liga I şi avem două meciuri, cu Ceahlăul şi Braşov, din care sperăm să luăm şase puncte. Cred că s-a refăcut moralul echipei după ce am ajuns în finala Cupei şi am învins la Chiajna, acolo unde s-au încurcat multe echipe. Nu ştiu dacă era neapărat nevoie de această schimbare, şi domnul Liviu Ciobotariu ne-a motivat, dar nu am avut noroc. Campionatul e lung, mai sunt meciuri de jucat, eu cred că suntem mai aproape de Cupa României, un pas mai e de făcut. Ar fi greu să nu luăm niciun trofeu în acest an. Avem două şanse şi sper să luăm măcar unul dintre trofee, dacă nu realizăm eventul. Pentru mine, CFR Cluj este cea mai periculoasă echipă. Şi Rapid şi Steaua sunt echipe bune, dar cea mai mare influenţă o are CFR, ca joc, ca lot„.

Sorin Strătilă a mai spus că aducerea arbitrilro străini în Liga I nu este o măsură benefică pentru fotbalul românesc.

„Pentru mine tot arbitrii români erau mai buni. Că au venit arbitrii străini o să cadă mult fotbalul românesc. O să greşească şi ei. Au mai fost arbitrii străini şi au greşit mai mult decât românii”, a explicat jucătorul.

Partida Dinamo – Ceahlăul Piatra Neamţ, din cadrul etapei a XXVII-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 21.30.