Dincolo de faimă. Trecutul neaşteptat al lui Kate Winslet

Viaţa pe care o oferă personajelor i-a făcut loc imediat în primul rând al cinematografiei. Dar şi imaginea de modă veche, pentru care a îndurat umilinţe îndelungate, însă pe care a transformat-o într-un model de forţă feminină.

RomaniaTV.net
29 mart. 2016, 08:19
Dincolo de faimă. Trecutul neaşteptat al lui Kate Winslet

În ciuda discreţiei cu care pă­şeşte, poartă cu ea eticheta de englezoaică cu ştaif a cinemato­grafiei. Abia ce-a câştigat Globul de Aur pentru Cea mai bună actriţă în rol se­cundar, graţie prestaţiei din Steve Jobs, ulterior fiind nominalizată la Oscar.

Şi, totuşi, atenţia se-ndreaptă iar spre relaţia cu DiCaprio şi iar spre silueta ei atât de analizată sub microscopul presei. Dar stilul său n-a fost niciodată fabulos şi nici n-a dorit asta, preferând confortul indife­rent de măsuri.

Citeşte şi  Kate Winslet la 40 de ani: „O să-mi petrec ziua de naştere în bikini”

„Îmi duc copiii la şcoală în halat de baie sau în pijamale!”, avea să recunoască ac­triţa, într-un interviu pentru People.

Ea, imagi­nea brandului Lancôme, are un trecut în care a fost batjocorită chiar pentru… imaginea ei! Anul trecut, Kate povestea cu Bear Grylls despre o fată „pur şi simplu oribilă” care i-a rămas înti­părită în minte, în copilărie.

„Lucra la un magazin de cosmetice. M-am dus la ea şi i-am zis: „Voiam să-ţi mulţumesc c-ai fost o adevărată scorpie cu mine, asta m-a făcut mult mai puternică”.

Citește pe okmagazine.ro un material special despre lucrurile neștiute din viața actriței Kate Winslet!